ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Blog

Alacsony termelékenység mellett lehetetlen jó munkaerőt alkalmazni

Szerző: Jagodics Tamás

A munkavállalók egyik legfőbb döntési szempontja munkahelyválasztásnál a versenyképes fizetés. Versenyképes fizetést azonban kizárólag olyan cégek képesek garantálni, akiknek termelékenysége a piaci átlag fölött van.

Új eszközök terjedését kényszerítették ki a cégekből a munkakeresők

Szerző: Jagodics Tamás

2018-ra a fejetetejére áll a világ: míg pár éve a cégek válogattak a jó szakemberek között, ma a képzett munkaerő szelektál a cégek között.

OPTIMALIZÁLD A KOLLÉGÁK MUNKAIDEJÉT SZOFTVERREL!

Szerző: Jagodics Tamás

Vezetőként fontos, hogy a vállalati környezet pozitív hatással legyen a kollégák teljesítményére, munkakedvére, és ösztönzőleg hasson munkavégzésükre. Ahhoz viszont, hogy cégünk eredményesen működjön, nem elég csupán ösztönözni a munkavállalókat, de hatékonyan le is kell tudjuk delegálni a feladatokat, és azt is tudnunk kell, hogyan kérjük azokat számon.

CÉLPONTBAN A MARKETING

Szerző: Jagodics Tamás

2018-ra a marketing elérte azt, hogy ne csak egy szükséges, amolyan „muszáj-reklámkiadás” legyen éves büdzsénkben, de célirányos, jól felépített stratégiával pozícionálja vállalkozásunkat, és a megfelelő eszközök alkalmazásával hatékonyan megismertesse a világgal tevékenységünket, szolgáltatásunkat, piacon betöltött szerepünket.

VAN FOGALMAD RÓLA, MENNYIT ÉR CÉGED A PIACON?

Szerző: Jagodics Tamás

Ahogy az információáramlás gyorsul, úgy nő az igényünk, hogy vállalkozásunk pénzügyi helyzetét illetően is naprakész adatokkal rendelkezzünk, hiszen ezek az adatok mutatják meg kegyetlen őszinteséggel, vajon mennyit ér cégünk a piacon.

Kötelező adatszolgáltatás-változások. Van hozzá szoftvered?

Szerző: Jagodics Tamás

Minden cégnek fel kell kötnie a nadrágszárat, hiszen 2018. július 1-jén az adatszolgáltatásra vonatkozó új változások életbe lépésével igencsak szigorodnak a hazai vállalkozásokra vonatkozó szabályok. Jó, ha tudjuk, hogy ezekre a változásokra nem minden cég fog tudni maximálisan felkészülni, ezért célszerű még időben, bőven a jogszabályváltozás életbe lépését megelőzően egyeztetni a rendszert kezelő céggel.

7 Bűvös adat a céged sikerességéhez

Szerző: Jagodics Tamás

Ahhoz, hogy az egyre élesedő versenyben 2018-ban is piacvezetők legyünk, kollégáink magas szintű tudása és szakmai felkészültsége mellett legalább annyira fontos, hogy biztosítsuk számukra mindazon információt, mellyel munkájuk még hatékonyabbá válik, megerősítve ezzel vállalkozásunk piacon betöltött szerepét.

Így növeld meg több mint 30%-kal kollégáid hasznos munkaidejét túlóra nélkül

Szerző: Jagodics Tamás

Ha már kész vagy a céged cél- és eredményterveivel, illetve a sikerokozókat is kidolgoztad kollégáiddal, következhet az egyes részlegek teljesítményének mérése.

Ahhoz, hogy a végcélt elérd, minden szervezeti egységnek a legmagasabb fordulatszámon kell működnie, és az együttműködéseket is szorgalmaznod kell.

Henry Ford egysoros üzenete cégednek

Szerző: Jagodics Tamás

Henry Ford azt mondta, hogy az akadály az a rémisztő dolog, amit akkor látunk, ha levesszük a szemünket a célról.

Még pályázhatsz vállalatirányítási rendszer beszerzésére

Szerző: Jagodics Tamás

„Mindent annyira egyszerűen csinálj, amennyire csak lehetséges… de ne egyszerűbben.” – Albert Einstein