ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Blog

CASHFLOW javulás emberi érintés nélkül

Szerző: Jagodics Tamás

Nem újdonság, hogy a magyar KKV szektort többek között a tőkehiány is sújtja. Így aztán egy-egy ki nem egyenlített számla akár a működésüket is veszélyezteti.

Forradalmi megoldás érkezett a kintlévőség kezelés piacára

Szerző: Jagodics Tamás

A legtöbb piacnak megvannak a maga forradalmi megoldásai. A kintlévőség kezelés területén ilyen a pontosfizetes.hu módszere. De miért hívják ezt a megoldást ma már számlamenedzsmentnek követeléskezelés helyett?

Miért nem Nokia 2110-es mobillal telefonálunk, mikor sokan a 15 évvel ezelőtti vállalatirányítási rendszerüket használják ma is?

Szerző: Jagodics Tamás

Üzleti ebéd sok van. De olyan, ami gondolatokat ébreszt bennünk, már jóval kevesebb. 2 partneremmel ebédeltem, mikor belefutottam az év egyik legjobb kérdésébe. Íme…

ÚJ TREND: marketing szoftverből vezérelve

Szerző: Jagodics Tamás

Bár a legtöbb cégvezető nem tartja fontosnak, hogy a marketinggel ő foglalkozzon, van néhány alapvető adat, amivel mindenképpen tisztában kell lenniük.

Okosadatok használatával lesz intelligens a céged

Szerző: Jagodics Tamás

2017-ben egy ösztönből, adatok használata nélkül vezetett cég óriási kockázatot vállal. Azonban az új informatikai forradalom kellős közepén színre lépett egy megoldás, amely ettől a kockázatvállalástól szabadítja meg a vállalkozásokat.

8 dolog, amit egy felelős cégvezetőnek tudnia kell a 2017-es informatikai pályázatokról

Szerző: Jagodics Tamás

2017-ben is több informatikai pályázatot írtak ki magyar vállalkozásoknak. Milyen eséllyel indulhat ezeken a céged? Mire pályázhatsz egyáltalán? Jöjjön pár fontos információ az idei informatikai pályázatokról.

Első Cégmenedzser Partnertalálkozó: új eszközök premierje

Szerző: Jagodics Tamás

A Cégmenedzser Szoftver Kft. megtartotta első partnertalálkozóját. Az esemény során olyan lehetőségeket mutattunk be, amelyek folyamatos lépéselőnyt garantálnak cégük számára. 

Mennyire intelligens a Te céged?

Szerző: Jagodics Tamás

Mit szólnál ahhoz, ha értékesítőid minden eladás vagy érdeklődő szerzés során megnéznék, hogy a kiszemelt Ügyfél milyen stabilitással, árbevétellel, mekkora hitelkerettel szolgálható ki? Már az első értékesítés során látná, hogy mennyire kockáztatja céged pénzügyi kitettségét?

Így fogsz mindenki előtt egy lépéssel járni

Szerző: Jagodics Tamás

Pár napja részt vettem egy kiváló előadáson, ahonnan 2 gondolatot hoztam Neked. Mindkettő abban segít, hogyan járhatsz a konkurenciád előtt, és hogyan érheted el azt, hogy már a profittal nem is kell foglalkoznod, mert magától, automatikusan jön.

A titok nyitja pedig ez:

2017 – Rendszerváltás a cégvezetésben

Szerző: Jagodics Tamás

A 90-es években még 70 fős statisztikai osztályok működtek magas hibaszázalékkal, elképesztő költségekkel, hogy a cég számára létfontosságú adatokat megkapják. Ma már egyszeri, nem túl nagy befektetéssel egy szoftver végzi el ugyanezt a munkát (sőt, jóval többet) 100% pontossággal, egyetlen másodperc alatt. Mégis kizárólag a tudatos cégvezetők használnak vállalatirányítási szoftvert. Vajon miért?