ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

2021: újabb gazdasági válság – mi lesz a cégeddel?

A gazdaság ciklikus, vannak prosperáló időszakok és vannak recessziók. Most éppen növekedési fázisban van, de pár év múlva jöhet egy újabb mélyrepülés. Vajon céged túlélne egy újabb recessziót?

 

Egy válságra ugyanúgy fel kell készülni, mint egy nagy hóviharra. Csizma, só, hólapát, generátor, lánctalpak az autóra.

Ha szisztematikusan építed a céged, ha automatizálod a munkafolyamatokat, akkor két esetben sem ér baj:

  1. Ha 2-3 hétre kiesel a munkából (fájó ezt kimondani, de egy automatizált cég megvan a vezetője nélkül is – lásd: Steve Jobs sajnálatos halálakor az Apple sem omlott össze)
  1. Ha jön egy újabb válság, annak hatására csökken az emberek fogyasztása. Ebben az esetben a piacodon az teljes vevőszám ugyan alacsonyabb lesz, de akik vásárolnak, azokat nagyobb eséllyel győzöd majd meg, mint a konkurenseid.

Automata cég = Automatán érkező vevők

Egy automata cég pontosan tudja, mely termékek termelnek pénzt, mely projektek ráfizetősek. Ez a képesség elengedhetetlen egy recesszió túléléséhez. A gyorsan meghozott JÓ döntések ma egyet jelentenek a gyorsan növekvő céggel.

Pályázati előminősítés pár perc alatt

- Ha Te is tudatos vezetőnek tartod magad…

- Ha Te sem elégszel meg a középszerrel…

- Ha Te is a versenytársaid előtt szeretnéd látni a céged…

Akkor teszteld, hogy céged megfelel-e a legújabb pályázati feltételeknek, és nézd meg, hogyan pályázhatsz most vállalatirányítási rendszerre a Cégmenedzser segítségével: www.palyazat.cegmenedzser.hu