ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Nem mindennapi pályázat magyar KKV-knak: 40%-os támogatás vagy luxus ajándékok

2017. március 8-án írták ki a Ginop 3.2.2-es pályázatot, melyben kezdetben 4.000 kis- és középvállalkozót szerettek volna támogatni. Azonban a beadott pályázatok alapján ez a szám a felére, vagyis 2000-re esett vissza. A pályázatban 10%-nak kell lennie az önrésznek, a támogatás értéke 40%, míg a hitel 50%, amit 1%-os THM-mel lehet felvenni. Fontos megjegyezni, hogy a hitelt mindenféleképpen fel kell venni. Erre azonban a Cégmenedzsernek van egy remek konstrukciója.

Hardverre is lehet pályázni?

Igen. A pályázatban a projekt teljes értékének a 20%-ért lehet hardvereket vásárolni. És ezt az összeget nem csak szerverre, laptopra, PC-re lehet felhasználni, hanem akár mobiltelefonokra vagy tabletekre is.

Mennyire nehézkes a pályázat folyamata?

Ha ellátogatsz a palyazat.cegmenedzser.hu oldalra, akkor csapatunk 24 órán belül visszahívja, és a beszélgetés során mindössze 3 adatot kell megadnod!

  1. A cég a nevét
  2. A 2016-os árbevételét
  3. A jelenlegi létszámát

Mi pedig ez alapján egyből meg tudjuk mondani, hogy tud-e pályázni, és ha igen, akkor mekkora összegre.

Mi követi a pályázati előminősítést?

Egyrészt egy napon belül felhívunk, és bízunk benne, hogy jó hírrel. Utána pedig egy személyes konzultáció keretében megvizsgáljuk azt, hogy a Cégmenedzser hogyan segíti céged ügyvitelének a működését. Ha ez megfelelő lesz számodra, akkor természetesen a pályázatnak a pontos részleteit is átbeszéljük.

Pest megyei cégek is pályázhatnak?

Kizárólag olyan cégek tudnak részt venni a pályázaton, akik Pest megyén kívüli telephellyel vagy székhellyel rendelkeznek. Azonban akkor sincs gond, ha a céged telephelye és székhelye is Pest megyében van. Ebben az esetben ugyanis, ha augusztus 31-ig megrendeled az ügyviteli vagy a vállalatirányítási rendszerünket, akkor…

1.Egy vezetői műszerfalat adunk ajándékba, ami teljes kontrollt biztosít a cégvezetőnek…

  1. Emellé pedig vagy egy luxus Doxa órát tudunk biztosítani vagy…
  2. Egy Dell szervert

Egyértelműen látszik tehát, hogy nem bonyolult a rendszer:

  1. A) Ha pest megyei céged van akkor ajándékot kapsz
  2. B) Ha vidéki, akkor 40% támogatásban tud részesülni a céged

Azonban már csak 1300 cég tud pályázni. Ellenőrizd le, hogy céged tud-e fejlődni egy vállalatirányítási rendszerrel. Akár a Cégmenedzserrel. Add meg az adataidat, és egy napon belül kiderül, hogy mennyi támogatást kap a vállalkozásod: