ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Egész nyáron dolgozott a cégvezető, aztán télen elment 1 hónapra a Bahamákra

Álltál már oda egy kandalló elé melegedni, hogy előtte begyújtottál volna? Láttál már valaha olyan földművest, aki aratni indult anélkül, hogy előtte egyetlen magot is elvetett volna? Vagy egy embert egy ATM előtt, aki pénzt akart felvenni, pedig sem ő, sem más nem utalt a számlájára soha? Mindez azért nem működhet, mert létezik az ok-okozat törvénye: első mindig a befektetés, utána jön a megtérülés. Ez tesz sikeressé cégeket itthon és a nagyvilágban is.

 

A leggazdagabb cégvezetőknek van egy közös vonásuk: átdolgozzák iparáguk uborkaszezonját. Így aztán a csúcsidőszaknak piacuk összes szereplőjénél felkészültebben vágnak neki.

Cégmenedzseres csúcsok dőltek egész nyáron

Én már odáig merészkedtem, hogy az uborkaszezonra is felkészültem, így ezen a nyáron minden korábbi rekordot megdöntöttünk: bevételbumm júniusban, rá egy lapáttal júliusban, és az augusztus mindkettőnél szebbnek ígérkezik.

Azonban a székem támláját most sem döntöttem hátrébb, hiszen nyakunkon az év végi hajrá, amikor mindenki többet költ. Ilyenkor egy dolgot nem tehetsz: a potenciális vevőidet nem engedheted át a konkurenciádnak. Ezért a munkából, a kreativitásból, a hatékonyságból többet kell beraknod a cégedbe, hogy aztán többet is vehess ki onnan. Akár egy egész hónapos téli nyaralást.

Íme, a Cégmenedzser segítsége az év végi hajrádhoz:

Ha augusztus 31-ig megvásárolod a céged életét megkönnyítő, felgyorsító Cégmenedzser Vállalatirányítási Szoftvert, akkor választhatsz három 690.000 Ft összértékű ajándékunk közül:

  1. Az egyik egy szerver, amelyre fel tudjuk telepíteni az összes céges adatodat, hogy biztonságban tudd irányítani a vállalkozásod.
  1. A másik a Vezetői Műszerfal, amellyel a világ bármely pontjáról, bármely időpontban átláthatod céged helyzetét.
  1. A harmadik egy luxus kategóriájú svájci DOXA karóra, amely precízen mutatja, mikor jár le a téli nyaralásod 1 hónapja.

Ha érdekel ez a lehetőség, akkor látogass el hivatalos oldalunkra, próbáld ki a rendszert, kérd a tanácsainkat, és ígérem, nem fogsz bennünk csalódni: