ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Forradalmi megoldás érkezett a kintlévőség kezelés piacára

A legtöbb piacnak megvannak a maga forradalmi megoldásai. A kintlévőség kezelés területén ilyen a pontosfizetes.hu módszere. De miért hívják ezt a megoldást ma már számlamenedzsmentnek követeléskezelés helyett?

 

 

A számla menedzsment lényege, hogy az ügyfél nem egy módszer miatt kezd el rendesen fizetni, hanem a módszer miatt és miattad. Ezzel a komplett megoldással ugyanis azt érjük el, hogy az ügyfél teljes mértékben ragaszkodjon hozzád, és ezt a kapcsolatot ne tegye kockára semmivel. De hogy kapcsolódik a pontosfizetes.hu módszere a Cégmenedzser vállalatirányítási szoftveréhez?

 

Gyors, pontos, bárhonnan bármikor nyomon követhető

A pontosfizetes.hu megoldásának a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerébe való integrálásnak célja a gyors és átlátható munkafolyamatok megalkotása volt.

Számlakiállításnál nincs is más dolgod, mint 2 kicsi checkboxot kitölteni a vállalatirányítási rendszerben, és a számla azonnal átkerül a pontosfizetes.hu szakembereinek monitorjára.

De ez még nem minden. Ugyanis a kifizetések is megoldhatók a „lustabarát” rendszeren belül. Ez annyit tesz, hogy Neked vagy a pénzügyes kollégának mindössze kétszer kell beavatkoznia a folyamatok során:

ELŐSZÖR: Számlafeltöltéskor

MÁSODSZOR: Szólni, hogy a számládat kiegyenlítették

A többit már a pontosfizetes.hu csapata intézi helyetted.

 

Így néz majd ki a számlamenedzsment a Te cégednél

Először is az ügyfeleidet felkészíti a pontosfizetes.hu csapata arra, hogy milyen változások történnek a cégeddel kapcsolatos számlázásoknál. A számla feltöltése után minden funkciót átvesz a pontosfizetes.hu csapata. Így például akkor is ők intézkednek, ha a számla kiegyenlítéséhez ügyvédi segítségre lesz szükség. Azonban ez semmi plusz költséggel nem jár. A legnagyobb előnye tehát, hogy Neked semmilyen mikrodöntést nem kell meghoznod a számla kiegyenlítésével kapcsolatban, csak várnod kell, hogy a pénz befolyjon a cég számlájára. Mindezt úgy, hogy plusz költség téged nem terhel.

Így az első hónap után úgy javul céged cashflow-ja 20%-ot, hogy közben nem kell a pénzed után futni.

 

Kérj részletesebb informáiókat a sales@cegmenedzser.hu címen, vagy nézd meg és próbáld ki ezt a nem mindennapi megoldást: