ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Hogyan érvényesítsd az üzleti intelligenciát a cégedben

Létezik egy olyan villámgyors módszer, amivel sokkal jobb és hitelesebb információkhoz jut az értékesítőd egy potenciális ügyféllel kapcsolatban, így nemcsak az ő munkája gyorsul fel, de a sikeres üzletkötésre is nagyobb esély nyílik.

Le is mértük a villámgyorsaságot, egészen pontosan 17 másodpercbe telik.

 

Nagyobb esély van az üzletkötésre, ha az értékesítőd villámgyorsan és pontos adatokkal felszerelkezve tudja felvenni a kapcsolatot a potenciális ügyféllel. Itt minden másodperc számíthat, és minden pontatlanság, félinformáció milliókba is kerülhet.

A Bisnode PartnerControl kiváló üzleti intelligenciája azt garantálja, hogy ha beírod a cég nevét, az lekéri és beolvassa az összes hozzáférhető adatot: az árbevételt, a nyereségességet, az adószámot, a státuszt, az adóhátralékot, stb.

Ez 17 másodperc alatt megtörténik, lemértük.

Gondolj bele, ha naponta 30-40 ügyfelet kell felvinni a rendszeredbe, ez mennyi időt spórol meg Neked és a munkatársaidnak. Ráadásul sokkal több adatot és sokkal pontosabb adatokat tudsz meg az ügyfeleidről.

Extra tipp: érdemes olyan keresést is elindítani, hogy a vevőid mit vásároltak, milyen termékcsoportokat, milyen szolgáltatáscsoportokat, és ezekre a cégekre mi jellemző. Árbevétel, tevékenységi kör, statisztikai létszám, hol vannak helyileg. Ezeket az adatokat elemezve új értékesítési stratégiát tudsz kialakítani.

És akkor az AJÁNDÉKOD:

Október 13-ig a Bisnode felajánlásával egy éves PartnerControl előfizetés kapsz DÍJMENTESEN a Cégmenedzser mellé, ami havi 29.000 Ft-tól elérhető. Ne gondolkodj sokat, próbáld ki és növekedj velünk!

A gomb mögött ráadásul MÉG EGY AJÁNDÉK vár Rád:

 

Tudod mit, ne higgy nekem, csakis a saját szemednek!

Tegyél minket próbára és teszteld a szoftvert ingyenesen.