ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Hogyan tudod megtartani a munkatársaidat

Biztosan hallottad a Ryanair történetét, ahol annyira semmibe vették a pilótákat, hogy betelt náluk a pohár, összefogtak és hihetetlen károkat okoztak a cégnek, mind bevételben, mind hírnévben.

A végletekig kizsigerelt beosztottak BIZTOSAN nem építenek sikeres céget, vagyis rengeteget kockáztatsz, ha nem figyelsz oda rájuk.

Ha Te nem szeretnéd, hogy félévente új kollégák nevét kelljen megtanulni a fluktuáció miatt, vesd be ezt a remek tippet.

Általában az értékesítők finoman szólva nem szeretnek adminisztrálni. Egy jó és tudatos vezető azt is tudja, hogy azt kell elérni a cégben, hogy mindenki azzal foglalkozhasson, amihez a legjobban ért, és amiben a maximumot tudja nyújtani. Legalább a munkaidejének 80%-ban. Mert akkor ő is sikeresnek érzi magát, elégedett lesz a feladataival és teljes erőbedobással igyekszik elvégezni mindent.

Ha megoldod, hogy az értékesítő az eddigi munkaidő töredéke alatt végezzen az adminisztrációval, olyan terhet veszel le róla, amiért hálás lesz, és eszébe sem jut az álláshirdetéseket böngészni.

Egy ilyen hatékonyságot segítő eszköz a vállalatirányítási rendszer. Ezzel nemcsak a munkatársak hatékonyságát növelheted, hanem könnyen átláthatóvá teheted a céged számukra, ráadásul az elégedettségük is növekszik azáltal, hogy látják, mik a feladataik és milyen elvárásoknak kell megfelelniük.

Ha szeretnéd bevetni ezt a megoldást, hogy komoly segítséget kapj a kollégák megtartásában, próbáld ki kötelezettségmentesen szoftverünk ingyenes verzióját.