ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Így automatizálják 2018-ban a folyamataikat a sikercégek

A 90-es évek Magyarországán a folyamatok automatizálás még azt jelentette, hogy kockás füzet helyett számítógépbe vezették a statisztikákat a legfejlettebb cégek. 2018-ra a folyamatok modern automatizálásával olyan sebességbe kapcsolhatod céged, mintha piacod 3 legjobb szakemberét egyszerre vennéd fel. Mutatom a lépést, amellyel ezt az egészet érdemes elkezdeni…

A legfontosabb lépés minden új dolog bevezetése előtt, hogy felteszed magadnak a kérdést:

Szüksége van erre a cégemnek? Hasznot fog ez hozni nekem?” Ha a válasz nem, akkor nincs értelme a bevezetésnek. Ugyanígy nem veszel mobilt, ha nincs rá szükséged. Nem veszel kalapot, ha nincs rá szükséged.

 

Mikor nincs szükséged vállalatirányítási rendszerre?

Ha nincsenek folyamataid. Egy vállalatirányítási szoftver ugyanis nem tesz mást, mint a meglévő folyamataidat gyorsítja fel.

  • Nem hoz be új folyamatokat
  • Nem tesz feleslegessé egyetlen kollégát sem
  • Egyszerűen csak leveszi a vállatokról az olyan munkákat, amelyek nem a termelésre, a profitszerzésre irányulnak

Kerülj lépéselőnybe azzal…

…hogy a kulcsterületekre folyamatokat hozol létre a cégedben. Így a munkatársaid pontosan tudni fogják, mikor mivel kell foglalkozniuk. El se tudod képzelni, mennyi idő elmegy reggelente csak azzal, hogy a kollégáid megtervezik a munkanapjukat, majd koraeste, hogy ezt összegzik. Ha vannak folyamatok, akkor ez a tervezés felesleges. Ha vannak automatizált folyamatok, akkor ezt egyetlen gombnyomással lekérdezheti minden egyes kollégád minden egyes reggel. Azonban felmerül egy nagyon fontos kérdés:

 

Mi történik, ha bevezetsz cégedbe egy vállalatirányítási szoftvert?

Mikor telefont vásárolsz, tudod, hogy mire fogod használni: arra, hogy a nap 24 órájában elérhető legyél a családod, barátok, munkatársak, ügyfelek számára. Mikor vállalatirányítási szoftvert vásárolsz, akkor lényegében plusz munkaidőt vásárolsz a kollégáidnak. Egy vállalatirányítási szoftver ugyanis úgy gyorsítja fel a munkafolyamataidat, hogy közben munkaidőt szabadít fel a kollégáidnál. Nem is keveset. Éppen ezért van 2 meglepetésünk most számodra:

2 dologgal segítjük minden Cégmenedzser Szoftvert használó Partnerünket

  1. A Cégmenedzser Vállalatirányítási rendszerét teljességgel a cégedre szabjuk – mintha elmennél egy szabóhoz, nem pedig egy konfekcióméretű öltönyt vennél le a fogasról
  1. Az elmúlt években minimum 25%-ot növekedő Partnereink vállalatirányítási megoldásait átadjuk Neked

Ha érdekel ez a lehetőség, akkor ez az ajánlatunk biztosan tetszeni fog Neked:


Ha érdekel, hogyan könnyíti meg és teszi hatékonyabbá döntéseidet egy vállalatirányítási rendszer, akkor ne kockáztass. Döntés és vásárlás előtt próbáld ki DÍJTALAN demó verziónkat 2 perc alatt.

A demónkat innen tudod letölteni villámgyorsan: