ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Így növeld meg több mint 30%-kal kollégáid hasznos munkaidejét túlóra nélkül

Ha már kész vagy a céged cél- és eredményterveivel, illetve a sikerokozókat is kidolgoztad kollégáiddal, következhet az egyes részlegek teljesítményének mérése.

Ahhoz, hogy a végcélt elérd, minden szervezeti egységnek a legmagasabb fordulatszámon kell működnie, és az együttműködéseket is szorgalmaznod kell.


Légy napra kész a cégedből!

Dolgozd, vagy inkább dolgoztasd ki minden területnek a szükséges teljesítményelvárását, ha lehet heti szintre, de a havi értékelésnél tágabb periódust ne fogadj el. Ha már negyedéveket kezdesz el mérni, akkor egy rossz tendencia, akár visszafordíthatatlan eredményeket is hozhat. Például, ha későn veszed észre a gyártásban a selejt arány romlását, akkor óriási veszteségre tehetsz szert. De ugyanilyen fontos lehet az ügyfél elégedettség, hiszen, ha a szolgáltató szektorban tevékenykedsz, akkor elpártolhatnak tőled a vevőid.

„Azt hittem” helyett pontos számok

Ha vannak tervszámaid, akkor azokat a megbeszéléseken mindig vegyétek elő, valamint az ahhoz tartotó tényeket. Így tudod elkerülni a konfliktusokat, így lesz egy teljesítményértékelés objektív, és így kezdesz kollégáiddal egy nyelvet beszélni. Innentől kezdve elfelejtheted azokat a mondatokat, melyek így kezdődtek:

Úgy értettem…

Úgy gondoltam…

Azt hittem…

Minden statisztikánál határozd meg a beszámolás ütemét.

  • Napi
  • Heti
  • Havi
  • Negyedéves szinten

Ezzel meg is született Ügyvezetői munkád elsőszámú feladata, a beszámoltatás, illetve a kontrolling!

Díjtalan E-book és díjtalan vállalatirányítási szoftver demó ajándékba a cégednek

Első ajándékunk a Cégvezetői kihívások és megoldások 2018 című DÍJTALAN kiadvány, amelyben rengeteg olyan hasznos dolgot fogsz találni, amely felgyorsítja céged adminisztrációját.

 

Második ajándékunk a Cégmenedzser ügyviteli szoftverének demó verziója. Ha kíváncsi vagy, hogyan könnyíti meg, és teszi hatékonyabbá döntéseidet egy ilyen rendszer, akkor díjtalan demónkban ezt most kipróbálhatod.