ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Ismered a céget, akinek senki sem tartozik? Íme, a Jedi-trükkje:

Magyarországon a 2010-es évek elején tetőzött az építőiparban a körbetartozások időszaka. A nagy beruházók nem fizették ki a kivitelezőket, akik nem tudták kifizetni az alvállalkozóikat, akik pedig további partnereiknél halmoztak fel jelentős tartozásokat. Ennek a teljes magyar gazdaság hatalmas kárát látta, és csak kormányzati közbeavatkozással vált kezelhetővé a helyzet.

 

De vajon kivédhető lett volna ez a folyamat? Megelőzhető lett volna az ezáltal okozott hatalmas kár?

Természetesen utólag könnyű okosnak lenni, de örömmel jelenthetjük ki, hogy a Cégmenedzser Ügyfeleit nem fenyegeti ez a veszély. Hogy miért?

Egy olyan partnerre találtunk a pontosfizetes.hu személyében, akik az összes számlaköveteléssel kapcsolatos terhet leveszik partnereik válláról, és a törvényeknek megfelelően, de rendkívüli hatékonysággal kezelik a követeléseket.

Gyors, pontos, bárhonnan bármikor nyomon követhető

A pontosfizetes.hu megoldásának a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerébe való integrálásnak célja a gyors és átlátható munkafolyamatok megalkotása volt.

Számlakiállításnál nincs is más dolgunk, mint 2 kicsi checkboxot kitölteni a vállalatirányítási rendszerben, és a számla azonnal átkerül a pontosfizetes.hu szakembereinek monitorjára.

De ez még nem minden. Ugyanis a kifizetések is megoldhatók a „lustabarát” rendszeren belül. Ez annyit tesz, hogy mindössze kétszer kell beavatkoznunk a folyamatok során: 

  • ELŐSZÖR: Számlafeltöltéskor
  • MÁSODSZOR: Szólni, hogy a számlát kiegyenlítették

A többit már a pontosfizetes.hu csapata intézi helyettünk.

Így működik a jövő Intelligens cége – próbáld ki

Semmi kockázat, semmi elkötelezettség, mindössze egy próba. Teszteld le a Cégmenedzser Vállalatirányítási rendszerét. Garantálom, hogy már a próba alatt könnyebb lesz a cégvezetői életed.