ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Ismered ezt a céget? Most ment csődbe – íme, az ok:

 

Homokba dugott fejekkel nem lehet céget vezetni. Sokaknak a komfortzónáján kívül esik néhány olyan megoldás, amely egyébként a cége előrelépését segítené. Ez olyan, mintha egy futónak nem tetszene a szöges futócipő, és bakancsban futná le a 100 métert. Így azonban esélye sincs a győzelemre.

Ismertem egy kereskedő céget, akik személyes kapcsolatok révén alakítottak ki a partnerségeket. Remekül is ment a bolt a 90-es években. Csakhogy a digitalizáció fejlődése miatt a 2010-es évekre ezek a kapcsolatok átalakultak. Egész egyszerűen azért, mert a partnerei jelentős része elkezdett interneten keresztül is üzletelni és új cégektől rendelni. 

Mit csinált erre ez a cég?

Semmit.

Mindent ugyanúgy folytatott, mintha még mindig a 90-es években működött volna. 2013-ig még honlapjuk sem volt, nem hogy online kommunikációjuk.

Végül persze észbe kaptak, de akkorra már annyira lecsökkent a partnerek és a rendelések száma, hogy az már a cég létét veszélyeztette. Ekkor elkezdtek kapkodni, próbálták utolérni a többieket, de már olyan lemaradásban voltak, hogy esélyük sem maradt a túlélésre. Tavaly be is dobták a törölközőt, pedig egyébként nagyon profi és piacképes termékeik voltak.

TANULSÁG: Néha bizony ki kell próbálni az új dolgokat! Amik persze megváltoztatják a cégünk életét. Talán kicsit fel is forgatják. De ez csak egy rövid, pár hetes állapot, utána minden könnyebben és gyorsabban fog menni. Lesz egy könnyebben és gyorsabban vezethető céged. Nem hangzik rosszul, igaz?

Most díjtalan demóverzióban próbálhatod ki, hogyan könnyíti meg céged életét a modern technika

Ha érdekel, hogyan könnyíti meg és teszi hatékonyabbá döntéseidet egy vállalatirányítási rendszer, akkor ne kockáztass. Döntés és vásárlás előtt próbáld ki DÍJTALAN demó verziónkat 2 perc alatt.