ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Még pályázhatsz vállalatirányítási rendszer beszerzésére

„Mindent annyira egyszerűen csinálj, amennyire csak lehetséges… de ne egyszerűbben.” – Albert Einstein

Imádom ezt az idézetet, mert nagyon igaz ez a cégvezetésre. Sokáig én is mindent túlbonyolítottam. Pedig, ha a dolgok egyszerűbb végét fogod meg, akkor több dolgot tudsz megfogni. Mert az egyszerű az egyenlő kevesebb idő, kevesebb energia, kevesebb idegeskedés.

Csináld egyszerűbben, csináld pályázatból

Persze az egyszerűbbe is be kell fektetni. De az abba befektetett pénz legalább megtérül. Ha a munkafolyamataidat szeretnéd végre 2018-ban egyszerűsíteni, felgyorsítani, pontosítani, és saját magadnak egyszerűen átláthatóvá tenni céged állapotát és működését, akkor azt most ne önerőből tedd, hanem pályázati pénzből. Hiszen most vállalatirányítási szoftverre is pályázhatsz.

Még 10 milliárd forintnyi keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. És azok a kis- és középvállalkozások, akik velünk pályáztak a GINOP 3.2.2-es kódú informatikai fejlesztésekre, mind nyertek.

Kérd előminősítésed, hogy cégeddel mennyi pénzhez juthatsz:

Most díjtalan demóverzióban nézheted meg, milyen lesz a céged egy sikeres pályázat után

Ha érdekel, hogyan könnyíti meg és teszi hatékonyabbá döntéseidet egy vállalatirányítási rendszer, akkor ne kockáztass. Próbáld ki DÍJTALAN demó verziónkat 2 perc alatt… aztán pedig nyújtsd be a pályázatodat vállalatirányítási szoftver vásárlására. A pályázatban is, a demóverzió használatában is segítünk.