ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Miért nem Nokia 2110-es mobillal telefonálunk, mikor sokan a 15 évvel ezelőtti vállalatirányítási rendszerüket használják ma is?

Üzleti ebéd sok van. De olyan, ami gondolatokat ébreszt bennünk, már jóval kevesebb. 2 partneremmel ebédeltem, mikor belefutottam az év egyik legjobb kérdésébe. Íme…

Károly, egy irodaellátó céget vezet, aki ezen az ebéden elmondta, hogy épp most váltotta le 10 éves vállalatirányítási szoftverét egy újra. Hurrá! De ott ült mellettünk egy hölgy is, aki egy bútorgyártó vezetője. Ő megmaradt a régi rendszernél, mondván, mindenki meg van vele elégedve a cégnél. Ekkor Károly a következő kérdést tette fel a hölgynek:

 

„15 évvel ezelőtt milyen mobiltelefont használtál?”

A jó öreg Nokia 2110-est, jött a választ. A hölgy azóta persze már sokszor lecserélte a telefonját, ma pedig az egyik legújabb okostelefont használja. Miért? Mert ma már nem csak telefonálunk és SMS-ezünk a telefonunkon, hanem dolgozunk. Kutatunk. Elemzünk. Tárgyalunk. 2017-ben egy Nokia 2110-es telefonnal a zsebünkben a cégünket veszélyeztetnénk. Ehhez képest a cégünk mobiltelefonját, a vállalatirányítási rendszerüket sokan a mai napig nem cserélik le. Pedig egészen más világot élünk, mint 15 éve. Minden felgyorsult körülöttünk, nekünk pedig azonnal reagálnunk kell. De nem elég reagálnunk, jól kell felelnünk, döntenünk.

Persze minden váltásnak megvannak a nehézségei. Egy kisebb lakásfelújítás is felforgatja egy egész család életét. Azonban, amit a váltás után kapsz, az egy olyan dolog, amely jobb életet, jobb érzést biztosít Neked. Legyen az egy felújítás vagy egy vállalatirányítási szoftver cseréje.

 

Díjtalan demóverzióban próbálhatod ki a 21. századi vállalatirányítási rendszert

Ha Te még csak érdeklődsz a vállalatirányítási rendszer iránt, akkor töltsd le DEMÓ verziónkat, és nézd meg, mennyivel könnyíti meg céged mindennapját egy ilyen rendszer.