ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Blog

Így automatizálják 2018-ban a folyamataikat a sikercégek

Szerző: Jagodics Tamás

A 90-es évek Magyarországán a folyamatok automatizálás még azt jelentette, hogy kockás füzet helyett számítógépbe vezették a statisztikákat a legfejlettebb cégek. 2018-ra a folyamatok modern automatizálásával olyan sebességbe kapcsolhatod céged, mintha piacod 3 legjobb szakemberét egyszerre vennéd fel. Mutatom a lépést, amellyel ezt az egészet érdemes elkezdeni…

10-ből 7 vállalatirányítási rendszer bevezetése megbukik… és a megoldás, ami miatt a Te cégedben igenis működni fog

Szerző: Jagodics Tamás

Azt tapasztalom, hogy a cégek óriási lelkesedéssel vásárolnak vállalatirányítási szoftvereket, de egyetlen hiba miatt sokszor a projekt végül elhal. Mi ez a hiba? Igazából nagyon egyszerű…

Megdöbbentő beszélgetés 2 ügyfelünkkel…

Szerző: Jagodics Tamás

Nemrégiben 2 új Ügyfelünkkel is sikerült egy vacsora keretében kicsit beszélgetni arról, hogy milyen kihívásaik vannak a vállalkozásukban, és megdöbbentő, hogy bár két teljesen eltérő profilú céget vezetnek, a problémák szinte ugyanazok…

Most 1,5 millió Ft-os díjat nyerhetsz tőlünk

Szerző: Jagodics Tamás

Nagyon ritkán csinálunk ilyet, de most kivételt teszünk. Ugyan egy Ügyviteli rendszerrel csak nyerhetsz, de mi most emeljük a tétet! Egyetlen kód választ el az 1,5 millió Ft értékű díj sorsolásától, ezt a kódot pedig a cikkben elárulom.

Teszt: A Te céged mennyire vonzó és versenyképes?

Szerző: Jagodics Tamás

Nemrégiben voltam egy HR-konferencián, ahol az Y- és Z-generációs munkavállalásról, illetve a kialakult munkaerőhiányról volt szó. Az látszik, hogy a munkaerőért vívott csatában vesztésre állnak azok a cégek, akik nem veszik figyelembe a megváltozott körülményeket.

De mik is ezek? Íme, a 7 legfontosabb pont.

Hogyan tudod megtartani a munkatársaidat

Szerző: Jagodics Tamás

Biztosan hallottad a Ryanair történetét, ahol annyira semmibe vették a pilótákat, hogy betelt náluk a pohár, összefogtak és hihetetlen károkat okoztak a cégnek, mind bevételben, mind hírnévben.

A végletekig kizsigerelt beosztottak BIZTOSAN nem építenek sikeres céget, vagyis rengeteget kockáztatsz, ha nem figyelsz oda rájuk.

Ha Te nem szeretnéd, hogy félévente új kollégák nevét kelljen megtanulni a fluktuáció miatt, nézd meg a részleteket.

Hogyan érvényesítsd az üzleti intelligenciát a cégedben

Szerző: Jagodics Tamás

Létezik egy olyan villámgyors módszer, amivel sokkal jobb és hitelesebb információkhoz jut az értékesítőd egy potenciális ügyféllel kapcsolatban, így nemcsak az ő munkája gyorsul fel, de a sikeres üzletkötésre is nagyobb esély nyílik.

Le is mértük a villámgyorsaságot, egészen pontosan 17 másodpercbe telik. Nézd meg a részleteket!

A pontos számlafizetés 2 pszichológiai trükkje

Szerző: Jagodics Tamás

A legtöbb cégnél probléma, hogy nem érkeznek be időre az összegek a partnerektől, és ez cashflow gondokat okoz.

Van egy okosan kitalált módszer, amely a pontos számlafizetés pszichológiáját veti be, és emiatt működik is. Most elárulom, mi ez a 2 betonbiztos trükk, és hogyan vetheted be Te is, most DÍJMENTESEN!

Hogyan tudtunk 84%-ot nőni idén

Szerző: Jagodics Tamás

Elképesztő évünk van a Cégmenedzsernél, de nem dicsekedni akarok Neked.

Hanem megosztani Veled egy olyan módszer, aminek nagyban köszönhető ez a növekedés, és ami a Te cégedet is így meglendítheti. Ugyanis egyetlen egy változtatás elég volt ehhez a hatalmas növekedéshez.

Ha Te is szeretnél ilyen számokat látni a cégedben, nézd meg a részleteket.

Nem lesz kintlevőséged 3 hónap múlva! El tudod képzelni?

Szerző: Jagodics Tamás

El tudsz képzelni egy olyan világot, ahol minden vevőd pontosan és időben fizet, és nyugodtan tervezhetsz a bevétellel, mert minden számládat a terv szerint kiegyenlítik?

Ez tényleg nem álom, és nem is kell Svájcba menni egy ilyen szintű pontosságért!

Ráadásul ezt a profi megoldást most AJÁNDÉKBA Te is megkapod.

26 SZEPT