ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Blog

Okosadatok használatával lesz intelligens a céged

Szerző: Jagodics Tamás

2017-ben egy ösztönből, adatok használata nélkül vezetett cég óriási kockázatot vállal. Azonban az új informatikai forradalom kellős közepén színre lépett egy megoldás, amely ettől a kockázatvállalástól szabadítja meg a vállalkozásokat.

8 dolog, amit egy felelős cégvezetőnek tudnia kell a 2017-es informatikai pályázatokról

Szerző: Jagodics Tamás

2017-ben is több informatikai pályázatot írtak ki magyar vállalkozásoknak. Milyen eséllyel indulhat ezeken a céged? Mire pályázhatsz egyáltalán? Jöjjön pár fontos információ az idei informatikai pályázatokról.

Első Cégmenedzser Partnertalálkozó: új eszközök premierje

Szerző: Jagodics Tamás

A Cégmenedzser Szoftver Kft. megtartotta első partnertalálkozóját. Az esemény során olyan lehetőségeket mutattunk be, amelyek folyamatos lépéselőnyt garantálnak cégük számára. 

Mennyire intelligens a Te céged?

Szerző: Jagodics Tamás

Mit szólnál ahhoz, ha értékesítőid minden eladás vagy érdeklődő szerzés során megnéznék, hogy a kiszemelt Ügyfél milyen stabilitással, árbevétellel, mekkora hitelkerettel szolgálható ki? Már az első értékesítés során látná, hogy mennyire kockáztatja céged pénzügyi kitettségét?

Így fogsz mindenki előtt egy lépéssel járni

Szerző: Jagodics Tamás

Pár napja részt vettem egy kiváló előadáson, ahonnan 2 gondolatot hoztam Neked. Mindkettő abban segít, hogyan járhatsz a konkurenciád előtt, és hogyan érheted el azt, hogy már a profittal nem is kell foglalkoznod, mert magától, automatikusan jön.

A titok nyitja pedig ez:

2017 – Rendszerváltás a cégvezetésben

Szerző: Jagodics Tamás

A 90-es években még 70 fős statisztikai osztályok működtek magas hibaszázalékkal, elképesztő költségekkel, hogy a cég számára létfontosságú adatokat megkapják. Ma már egyszeri, nem túl nagy befektetéssel egy szoftver végzi el ugyanezt a munkát (sőt, jóval többet) 100% pontossággal, egyetlen másodperc alatt. Mégis kizárólag a tudatos cégvezetők használnak vállalatirányítási szoftvert. Vajon miért?

Díjtalan e-book a Cégmenedzser csapatától: Cégvezetői kihívások és megoldások 2017

Szerző: Jagodics Tamás

Már most megjósolható, hogy a 2017-es évnek cégek sokasága fog különösebb felkészülés nélkül nekivágni. Sok vezető ugyanis meg van róla győződve, hogy cége megfelelően teljesíthet egy kidolgozott, jól felépített terv nélkül is. Azt gondolják, hogy a meglévő tudásuk, informatikai hátterük elegendő ahhoz, hogy 2017-ben is kielégítő eredményeket produkáljanak.

2017 Oscar-díjas cégvezetői eszköze: a motiváció

Szerző: Jagodics Tamás

Egyre nagyobb gondot okoz a megfelelő munkaerő megtalálása. Emiatt aztán felértékelődik a meglévő gárda motiválása. Ha egy cég 2017-ben képes lesz többet kihozni a munkatársaiból, óriási lépéselőnybe kerül versenytársaival szemben.

 

5 terület, amelyet a piacvezetők minden nap mérnek

Szerző: Jagodics Tamás

Egy felmérés szerint azok a cégek, amelyek ügymenetükben mindössze 5 területet mérnek (például:munkatársak teljesítménye, raktárkészlet, stb.), sokkal hatékonyabbak, mint azok a vállalatok, amelyek 10-nél több területet is megfigyelnek.

Hogyan takaríts meg akár havi 100 órányi hasznos munkaidőt?

Szerző: Jagodics Tamás

Nagyon fontos, hogy egy vezető delegálni tudja a feladatokat a cégébe. Azonban ez önmagában nem elég, hiszen azokat számon is kell kérni. Amennyiben ezt nem teszed meg, úgy egy idő után csökkenni fog a hatékonyság, hiszen kollégáid tudják, hogy senki sem ellenőrzi munkájukat. Mérd meg dolgozónként, hogy mennyi feladatot adtál ki, és abból mennyit hajtottak végre határidőre!