ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Blog

ÚJDONSÁG: INDUL A CÉGVEZETŐ AKADÉMIA

Szerző: Jagodics Tamás

Hamarosan indul a Cégmenedzser legújabb projektje: a Cégvezető Akadémia. A leglényegesebb, amit tudnod kell a projektről, hogy az ország legsikeresebb gazdasági szereplői közül jó néhányan mondják majd el, ők hogyan lettek sikeresek.

Rengeteg példát, esettanulmányt hoznak majd magukkal az előadóink. Az előadásokat ráadásul online, a kedvenc székedből, a laptopod mögött ülve követheted.

A cég, amely ÚJ VEVŐK nélkül nőtt +30%-ot

Szerző: Jagodics Tamás

A minap riportot készítettem a Cégvezetői Akadémia egyik előadójával (most még ne keresd az interneten, de hamarosan fogsz még erről hallani tőlünk :-) ), aki a kontrolling fontosságára hívta fel a figyelmet. Nem kevesebbet állítot, minthogy az Ő cége anélkül nőtt egyik évről a másikra közel 30%-ot, hogy egyetlen új Vevőt is szerzett volna!

Ahhoz, hogy kiderítsük, hogy vitte véghez ezt a bravúrt, el kell merülnünk a statisztikákba, és meg kell néznünk, mennyi plusz pénzt találunk ott.

Magyarország 2. leggazdagabb emberének véleménye a vállalkozásról

Szerző: Jagodics Tamás

Múlt héten kiállítóként részt vettünk az V. Nagykereskedelmi és Gyártó konferencián.

A nap folyamán szerencsém volt meghallgatni Bige Lászlót, a 2. leggazdagabb magyart arról, milyen egyszerű alapelvek mentén vezeti cégét. Íme, Bige László a leginspirálóbb 5 tippje.

Legyen kolbászból a kerítésed!

Szerző: Jagodics Tamás

Közeledik a 4 napos ünnep, így egy könnyed témát hoztam Neked mellyel biztos növelni fogod profitod.

Tavaly év végén, minden Ügyfelünknek, akinek nőtt a bevétele, egy kolbászbonbont küldtünk, azzal a felirattal, hogy "jövőre is legyen kolbászból a kerítésed”.

Majd januárban megkérdeztük a legnagyobb növekedést elérőket, hogy mi okozta a sikert?

Néhány szempont, amit tarts szem előtt…

Szerző: Jagodics Tamás

Több Ügyfelünk is arra panaszkodott, hogy szívesen tanulna rendezvényeken, de a bőség zavarából nem tudja melyikre érdemes elmenni.

Az idő pénz! Sajnos már több alkalommal belefutottam, már olyan rendezvénybe, ahonnan idő előtt eljöttem, mert rosszul szervezett volt, és ráadásul tele volt reklám előadásokkal.

Cégvezetés okostelefonról a betegágyról – Igaz történet rólam és a vesémről

Van egy személyes, de érdekes történetem, aminek az elején majd valami olyasmit mondasz, hogy: „Ez meg hogy jön a vállalatirányításhoz?” De mire a végére érsz, azt mondod: „Tanulságos egy történet volt.”

Cégmenedzser workflow funkció ügyviteli rendszerünkhöz

Létezik egy megoldás, amellyel értékesítőidnek ezentúl nem kell improvizálnia, nem kell ad-hok, talán működik, talán nem döntéseket meghoznia.

Egy automata rendszer, amely a kapcsolatfelvételtől az üzlet megkötéséig végigvezeti az értékesítőt.

Nos, erről a megoldásról van egy rövid leleplező videónk

10 SZEPT

A zseniális Walmart kampány

Tudtad, hogy a világ legbefolyásosabb politikusai és üzletemberei 1 hétig a világ jövőjéről tanácskoztak?

Teszteld le céged ügyvitelét!

Ahhoz, hogy felmérhesd céged ügyvitelét, az alábbi lehetőségek közül kellene kiválasztani céged állapotát:

Íme, a cégvezetők legsúlyosabb hibája

Van egy dolog, amire a magánéletben a cégvezetőként valószínűleg nem keveset költesz, cégükbe viszont alig valamicskét. Az előző a kényelmedet szolgálja, utóbbi céged hatékonyságát, profitját.