ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Híreink

Nekem van egy órám, Neked egy napod

Íme, a Cégmenedzser nem mindennapi ajánlata cégednek:

Forradalmi megoldás érkezett a kintlévőség-kezelés piacára

A legtöbb piacnak megvannak a maga forradalmi megoldásai. A kintlévőség-kezelés területén ilyen a pontosfizetes.hu módszere. De miért hívják ezt a megoldást ma már számlamenedzsmentnek követeléskezelés helyett?

Kicsit megőrültünk

A Cégmenedzser tulajdonosának, Jagodics Tamásnak születésnapja van. Fura fickó, habár neki kellene ajándékot kapnia, mégis ő hozott most két igencsak értéses ajándékot számodra! A részletekért kattints:

Nem mindennapi házasság a szoftver világában: a Bisnode partner kontroll rendszerét összekötötték a Cégmenedzser vállalatirányítási szoftverével

2017 az intelligens cégek éve lesz, jelentette ki Keleti József, a Bisnode Magyarország Kft. ügyvezetője. Azok a cégek, akik az okos adatokat ügyesen használják fel, óriási lépéselőnybe kerülnek a piacukon. Ennek megkönnyítésére jött létre a Cégmenedzser és a Bisnode házassága.

Miért fontos, hogy 2017-ben a céged statisztikákat figyeljen?

Egy sikeres cég mindig figyeli a statisztikákat, játszik a számokkal.

Óriási bejelentés!

40% támogatás, 100% garanciával!
Pályázz cégeddel informatikai fejlesztésre, kockázatmentesen.

 

A Cégvezető Akadémia legutóbbi előadója Keleti József volt

Utóbbi előadónk, KELETI JÓZSEF, a Bisnode Magyarország Kft ügyvezető igazgatója beavatott minket abba, hogy cégvezetőként, -értékesítőként, -pénzügyesként, hogyan tudunk eredményes vállalkozást építeni.

A Cégmenedzser részt vett a Kereskedők Országos Online Hétvégéjén

Nemrég megrendezésre került a Kereskedelmi Marketing által szervezett Kereskedők Országos Online Hétvégéje, melyen mi is részt vettünk.