ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Híreink

Ki ne szeretne csapatunk tagja lenni?

Csatlakozz! 

  • Hatalmas növekedési potenciállal rejlik termékeinkben, amit segíthetsz megvalósítani
  • Belvárosi, panorámás irodánkban, kiemelkedő körülmények között dolgozhatsz
  • Fiatal, mindig jókedvű, kiváló szakemberekből álló csapatunk tagja lehetsz
  • Tudás és tapasztalat szintednek megfelelő juttatásban részesülsz, egy stabil alapokon álló, 10 év működő, biztos hátterű cégnél

  

A jövő marketing eszközei a jelenben - holnap 16 órától a Cégvezető Akadémián

PÁLINKÁS RÓBERT, a sikeres marketing mérnök a jövőn dolgozik: olyan marketing eszközöket és módszereket fejleszt és ad kis-és középvállalkozók kezébe, amelyekkel átlagon felüliek lesznek az eredmények.

A Cégvezető Akadémia következő előadása július 14-én

Szeretnél betekintést nyerni a jövőbe?

Nem, nem egy jóst hívtunk meg az Akadémia következő előadójának, hanem olyan valakit, aki tervezhetően, tudományos alapokon adja a kezedbe a sikeres jövő kulcsát.

A Cégvezető Akadémia legutóbbi előadója Surányi Ferenc volt

Előadónk SURÁNYI FERENC, a Vállalkozz hatékonyan Klub alapítója volt, aki saját maga tapasztalta meg, mit jelent egy sikeres céget vezetni, milyen az, amikor csőd közeli helyzetbe kerül egy vállalkozás, és hogyan kell egy 100 milliós gödörből kimászni.

A Cégvezető Akadémia következő előadása jún. 30-án

Fontos: a kezdési időpont megváltozott!

Vállalkozó vagy próbálkozó vagy? Ha tudni akarod, mi pontosan a különbség, mi tesz valakit igazi és SIKERES vállalkozóvá, Surányi Ferenc előadása Neked szól!

Jó hangulatú találkozót tartottunk leendő partnereinknek június 21-én

A találkozón bemutattuk cégünk és ügyviteli szoftverünk legújabb funkcióit. Rendkívül hatékonyan és nagyon hasznosan töltöttük el ezt a másfél órát, egy kiváló társaságban.

 

 

A Cégvezető Akadémia következő előadása június 30-án

27,000 magyar cégvezető nem tévedhet: a siker érdekében Te is ismerd meg azt a módszert, amelyet Surányi Ferenc oszt meg az Akadémia hallgatóságával!

A Cégmenedzser előad a Fivosz Garden party-ján!

Június 23-án a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége újra megrendezi a nagysikerű Garden party-ját, amelyen felkérték cégünket az egyik szekció beszélgetés vezetésére.

A Cégvezető Akadémia legutóbbi előadója Horváth Zoltán volt

HORVÁTH ZOLTÁN cégfejlesztő mögött több mint 12,000 óra tapasztalat áll, amit több száz, hazai és külföldi vállalkozással való együttműködés során szerezte. Az ügyfeleknek saját, egyedi problémáira adott testre szabott üzleti megoldásokat nyújt, eredményfelelősséggel és pénz-visszafizetési garanciával.

 

A Cégvezető Akadémia következő előadása jún. 16-án

Szeretnéd megtudni, mik azok a pénzügyi mérföldkövek, amelyeket mindenképpen be kell tartanod? Horváth Zoltán cégfejlesztő holnap elárulja a titkot!