ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Híreink

Ott voltunk az 1. Országos Építőipari Szakember Találkozón

A kiváló kezdeményezésen megtisztelő volt kiállítóként részt venni, a hangulat pedig remek volt!

Kíváncsiak vagyunk véleményedre!

Számítunk a véleményedre, segítsd munkánkat 6 kérdés megválaszolásával!

A Cégvezető Akadémia előadója Jagodics Rita volt

JAGODICS RITA, kereskedelmi marketing szakértő nemcsak az elméletet tanítja, hanem a gyakorlatban is mindent letesztel, kipróbál és tökéletesít, ahogy erről több száz elégedett ügyfele már meggyőződhetett.

A Cégmenedzser is előad az Árszabás Tréningen

Jagodics Tamás vállalatvezetési tanácsadónk előadásában egyszerűen átlátható és könnyen kezelhető XXI. századi megoldásokat ajánl egy cég hatékonyságának növelésére és profitjának maximalizásához.

Van 5 díjtalan belépőm a KKV Akadémiára

Ez a meghívó főleg kis- és középvállalatoknak szól. Közülük is azoknak, akiknek akadnak cégvezetési problémái:

  • rengeteget dolgoznak, de nem tudják magukat utolérni
  • az adminisztrációjuk túl sok időt vesz el a profittermelő munkától
  • egy hatékonyabb cégirányítási modellt keresnek

PIAC és PROFIT KKV klub előadás

Múlt héten egy rövid előadást tartottunk a PIAC és PROFIT rendezvényén, ahol beszámoltunk a 2014 évi sikerokozókról, ami a cégeket előre lendítheti.

Nagy sikert aratott felajánlásunk, hogy ingyenesen elérhetővé tettük a cégek számára, legfontosabb területeiket mérő, szinte kötelező statisztikákat.

Vállalatirányítási rendszer a Magyar Üzleti Világ Magazinban

A Magyar Üzleti Világ Magazin tavaszi számában megjelent egy fergeteges cikk a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer-ről,  ”Miért vesznek a cégek vállalatirányítási rendszert?” címmel. Az üzleti kapcsolatok magazinjának ez az első idei száma. A cikk egy kis részét ma közzétesszük:

Vállalatirányítási rendszer a Vállalkozók Országos Kapcsolatépítő Találkozóján

A Cégmenedzser kiállítói kizárólagosságot kapott – mint vállalatirányítási rendszer – a Vállalkozók 34. Országos Kapcsolatépítő Találkozóján. Az országban itt tárgyalt a legtöbb ipari, gyártó, termelő cég vezetője, akik most élőben kipróbálhatták vállalatirányítási rendszer-ünket óriás érintőképernyőnkön.

A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer 35.000 Ft-os Ajándékcsomagokat osztogatott

A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer 35.000 Ft értékű Ajándékcsomagokat osztogatott a III. Nagykereskedelmi és Gyártói konferencia résztvevőinek. Sőt! Ma nyilvánossá tették egyik Ajándékukat, melyet elküldenek az első 10 jelentkezőnek.

Mit tud egy prémium dokumentumtár?

Lényeges különbség van vállalatirányítási rendszer és vállalatirányítási rendszer között, ami a dokumentumok tárolását illeti… Csak azt a vállalatirányítási rendszert szabad választani, melynek dokumentumtára rendelkezik ezzel a 6 tulajdonsággal: