ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Híreink

Vállalatirányítási rendszer a III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencián, hiszen mi is kiállítunk!

Idén is tető alá hozta a Nagyker Marketing csapata Magyarország EGYETLEN gyártókra és nagykereskedésekre szabott konferenciáját, ahol természetesen velünk, a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer stábjával is találkozhatsz kiállítóként.

Vállalatirányítási rendszerrel az 1 perces árváltoztatásért

A legfejlettebb hazai nagykereskedőknél és gyártóknál ma már komoly igény van arra, hogy termékeikhez ne csak a listaárat, hanem a többi, úgynevezett ársorban kialakított árat is ki tudják listázni. A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer ezt a funkciót már 2013 óta szolgáltatja Felhasználóinak.

Ellenállhatatlan ajánlatunk Könyvelőknek és Rendszergazdáknak, 2014-re is!

2013-ban számtalan rendezvényen jártunk kiállítói standunkkal, és 150.000 Ft-os borítékokat osztogattunk, a résztvevők nagy örömére! Büszkén jelenthetem be, hogy ezt a jó szokásunkat 2014-ben is megtartjuk!

2013 – ez történt velünk eddig!

A ma reggeli brainstormingot egy kis visszaemlékezéssel kezdtük, miközben elfogyasztottuk az ilyenkor szokásos paraszttálas reggelinket… Magam sem gondoltam volna, de rengeteg dolog esett meg velünk 2013-ban! Íme, a történetünk:

Akikre büszkék vagyunk!

… akik válaszként a szűkösebb időszakra pénzt költenek.
… akik a nadrágszíj behúzása helyett gépeket és szoftvereket vásárolnak.
… akik meghunyászkodás helyett bátran lépnek.

Üzlet és Stílus alapítók lettünk

2013 márciusában 36 fővel megalakult az Üzlet és Stílus Klub. A tagok között itt van a Danubius Music Guba Gáborral, a Gentlemen’s Choice Mátyás Péterrel, a Nestlé Mester Péterrel, a Vodafone Podhorányi Lászlóval, A Magyar Golf Szövetség Sugár Andrással, a Talmácsi Team Talmácsi Gáborral, a Xerox Magyarország, és persze a Cégmenedzser.

A 7 legvéresebb céges kanyar 1 oldalon

Április közepén debütált Magyarország egyetlen nagykereskedelmi és gyártói magazinja: a Nagyker Trendek. A Cégmenedzser egy véresen izgalmas cikkel vár titeket a 22. oldalon.

Folytatódik a Vállalkozz Okosan

Rengeteg telefont és e-mailt kaptunk mostanában: mikor lesz a következő alkalom? Örömmel tudatjuk, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2013-ban folytatódik a Vállalkozz Okosan, Magyarország egyetlen, kereskedőkre, importőrökre és gyártókra specializálódott üzleti találkozója. Mivel készülünk 2013 első találkozóján?

Melyik a legokosabb bank 2013-ban?

Az, amelyik véget vet a napi 2-3 óra banki adminisztrációnak, a forintos és devizaszámlák külön kezelésének, a hitelkeret árgus szemekkel való figyelésének, minden számla kézi rögzítésének, és összepárosításának, ráadásul teljesen online. A megoldást nem más, mint: