ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Híreink

Nagy megtiszteltetés érte a Cégmenedzsert

Azonnal tudtuk, hogy muszáj indulnunk a Győr-Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs versenyén. Ugyanis úgy éreztük, hogy a Cégmenedzser Non-Stop Riport rendszere egy nagyon erős induló lehet a díjért.

Van egy jó hírem és egy még jobb hírem!

2 hete az a sajnálatos hír jött az informatikai pályázatokról, hogy informatikai problémák miatt kénytelenek voltak a pályázatokat felfüggeszteni. Éppen most érkezett két új hír, ami ennél sokkal jobb!

Jagodics Tamás a Piac és Profit által szervezett "Ügyfélélmény a 21. században" konferencián adott elő

A Piac és Profit által szervezett, Ügyfélélmény a 21. században konferencián vettünk részt a Gundel étteremben, ahol cégvezetőnk, Jagodics Tamás is az előadók között szerepelt.

Könnyítések az informatikai pályázatoknál

Bizonyára tudod, hogy 10%-os önerő és 40% vissza nem térítendő támogatás mellett fejlesztheted vállalkozásod digitálisan. Az erre vonatkozó pályázat március 8-án nyílt, és most kb. 20 helyen könnyítették a pályázati feltételeket. Íme, a 3 legfontosabb változás:

Csak október 13-ig: 2 AJÁNDÉK a sikeres cégvezetéshez

Ha a sikeres és biztonságos cégvezetéshez 2 AJÁNDÉKOT is elfogadnál tőlünk, kattints a részletekért.

Te mennyire tartod magad felkészült cégvezetőnek?

Cégvezetőként rendkívül fontos, hogy a legfrissebb piaci ismeretekkel és vállalatvezetési tapasztalatokkal rendelkezz, és tisztában légy az aktuális trendekkel.

Nekem van egy órám, Neked egy napod

Íme, a Cégmenedzser nem mindennapi ajánlata cégednek:

Forradalmi megoldás érkezett a kintlévőség-kezelés piacára

A legtöbb piacnak megvannak a maga forradalmi megoldásai. A kintlévőség-kezelés területén ilyen a pontosfizetes.hu módszere. De miért hívják ezt a megoldást ma már számlamenedzsmentnek követeléskezelés helyett?

Kicsit megőrültünk

A Cégmenedzser tulajdonosának, Jagodics Tamásnak születésnapja van. Fura fickó, habár neki kellene ajándékot kapnia, mégis ő hozott most két igencsak értéses ajándékot számodra! A részletekért kattints: