ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Könnyítések az informatikai pályázatoknál

Bizonyára tudod, hogy 10%-os önerő és 40% vissza nem térítendő támogatás mellett fejlesztheted vállalkozásod digitálisan. Az erre vonatkozó pályázat március 8-án nyílt, és most kb. 20 helyen könnyítették a pályázati feltételeket.

Íme, a 3 legfontosabb változás:

  • 50% előleg igénylése: eddig csak a vissza nem térítendő támogatás 50%-át lehet előlegként igényelni, de a változás értelmében már a hitel felét is. Így még könnyebbé vált az előfinanszírozás.
  • Nagyon sokan nem szeretnének hitelt felvenni, és azt legalább 3 évig fenntartani. Nekik jó hírünk van, mert a Vállalatirányítási Rendszer bevezetése, szembehelyezése (projektlezárása) után azonnal előtörleszthetővé válik.
  • A szolgáltatások esetében elszámolható a szervezet- és folyamatfejlesztés is.Ez azt jelenti, hogy nemcsak szoftverek és hardverek szerezhetők be a projekt keretében, hanem a cég működését, folyamatait is át lehet alakítani tanácsadó(k) segítségével. Így nem csak digitálisan, hanem akár szervezetileg is meg lehet újulni.

A pontos pályázati feltételeket és a változásokat itt találod:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS | VÁLTOZÁSOK JEGYZÉKE 

Ha eddig a fenti pontok valamelyike tartott vissza attól, hogy előminősítést kérj, most megteheted bátran, hiszen ezek az akadályok elhárultak. Kollégám 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.