ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Kereskedelmi Marketing - referencia

Marketing ügynökségként nálunk a munkaerő a legfontosabb. Fontos, hogy mérhetővé tudjuk tenni kollégáink teljesítményét, könnyan átlássuk az aktuális munkákat és egyszerűen tudjuk tervezni a következő projekteket, és a Cégmenedzser szoftverben megtaláltunk mindezt.

Szabácsik Gergely vagyok a Kereskedelmi marketing szakmai vezetője. Mi elsősorban kereskedő és gyártó cégeknek segítjük az árbevétel növekedését.

Hogyan is tesszük mindezt?
Különböző marketing stratégiákkal és kivitelezési munkálatok ellátásával.

Ahogy teltek az évek és fejlődött a cég, egyre jobban azt láttuk, hogy nő a projetkszám, nő a munkerőszám. Most már jelenleg 12 fővel vagyunk, és nem tudtuk hatékonyan kezelni a munkálatokat, a projekteket. Nem tudtuk megnézni, hogy mennyire nyereségesek az egyes munkák. Nagyon sok problémát okozott a munkafolyamatok szervezése, hogy hogyan adunk ki kollégáknak, beszállítóknak, alvállalkozóknak feladatokat.

Ezért elkezdtünk mi is nézelődni a piacon, különböző szoftvereket kutattunk, táblázatokat kipróbáltunk, excelben elkezdtünk vezetni dolgokat, de azt vettük észre, hogy egy idő után annyi szoftvert használtunk, hogy teljesen átláthatatlanná vált minden, és ekkor kerestünk egy olyan megoldást, amit szerencsére a Cégmenedzser szoftverben meg is találtunk, hiszen egy rendszerben átlátva tudjuk kiadni a munkafeladatokat, a projektetket hatékonyan tudjuk kezelni, a számlázást tudjuk ebből kezelni, látjuk a statisztikákat, és igazából nagyon sokat segít nekünk az, hogy vissza tudjuk mérni az egyes prokjektek nyereségességét.

Marketing ügynökségként nálunk a munkaerő a legfontosabb, nagyon nehéz jól kvalifikált embereket foglalkoztatni, akik minőségben el tudják látni azokat a feladatokat, amiket az ügyfelek el is várnak tőlünk. Ezért nagyon sokat segít nekünk egy olyan szoftver, amiben pontosan vissza tudjuk mérni, hogy az egyes projekten milyen hatékonysággal tevékenykedtünk. 

Amióta bevezettük a Cégmenedzser szoftvert, azóta 30%-kal nőtt a munka kihasználtság és ennyivel hatékonyabban tud dolgozni a csapatunk és még több eredményt tudunk felmutatni az ügyfeleinknek.