ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Alap Modulok

Intelligens statisztika

Forradalmian új "fogd és vidd" módszerrel készítheti el legfontosabb statisztikáit. Nem kell többé a "beégetett” riportokkal bajlódnia.

CRM-modul

Ugyanannyi érdeklődőből több vevő generálása, vagyis vevőszerzés hatékonyabban.

Készletmodul

Segít abban, hogy ne legyen elfekvő árukészlet, és naprakész adatokat ad a termékek forgási sebességéről

Beszerzésmodul

Néhány gombnyomással elkészíti a beszerzési javaslatokat, figyelembe véve a megrendeléseket és a készletinformációkat. Ez mellett lehetőséget biztosít a beszállítók versenyeztetésére, illetve a logisztikai folyamatok kezelésére.

Google adatszinkron

Nemcsak a Cégmenedzserben, hanem telefonodon, táblagépeden is láthatod céges naptárbejegyzéseidet és aktuális feladataidat!i

Pénzügyi modul

A sikeres céget legtöbbször az különbözteti meg a sikertelentől, hogy előbbi objektív, utóbbi pedig szubjektív döntések egész sorát hozza. A Cégmenedzser Ügyviteli Rendszer pénzügyi moduljának használatával Ön kap egy objektív, kizárólag adatokra, tényekre alapozott képet is.

Bankmodul

Automatikusan összepárosítja a számlákat kiegyenlítését, többé nem kell őket kézzel rögzíteni. Bankonként forintszámlákat és egyéb devizaszámlákat is kezel. Mindezzel több óra adminisztrációs munkát spórol meg Önnek!

 

Feladatkezelés

Delegált feladatok nyomon követése, nincs több elfelejtett munka, akár a dolgozók leterheltségének figyelemmel kísérése

Házipénztármodul

Itt egy ablakban, naprakészen fogja látni az összes rendelkezésre álló pénzt, pénztáranként, devizánként és összesítve. Többé nem lesz átláthatatlan a pénzügy! Korlátlan számú pénztárat kezelhet ezzel a modullal.

Napi riport

A NAPI RIPORT funkcióban a statisztikákat már egyetlen gombnyomás nélkül is elérhetjük.

Számlázás

A vevői rendelésből egy gombnyomással számla készítése, előleg-, pro forma és díjbekérő számlák kiállítása.

Értékesítési modul

Árajánlatok, megrendelések elkészítése, ezzel párhuzamosan akár készletfigyelés is a nagyobb ügyfél-elégedettség elérése érdekében

Marketingmodul

Minden lényeges információ ügyfelekről, kapcsolattartókról, és az "újraeladás" támogatása

E-számlamodul

A leggyorsabb és legköltséghatékonyabb megoldás számlái kiküldésére. Csökkennek a postai és a nyomtatási költségek, a fizikai tárolóterületek. Csak ennek a modulnak a használatával 320 Ft-ot spórolhat meg számlánként!

Ajánlási rendszer

Pontosan látni fogja, hogyan, kik ajánlják termékeit, szolgáltatásait, és hogyan jutottak el az ügyfelei Önhöz.

Extra Modulok

Webshop-integráció

Az integrációval az interneten való vásárlás automatikusan átadásra kerül a rendszernek és ezután megtörténik a pakolás – csomagolás – számla – kiszállítás – pénzügy, nincs több manuális munka ami rengeteg időt és hibázási lehetőségtől óvja meg Önt.

Projektkezelés/Gyártás

A program elkészíti az előkalkulációt a gyártásnál, és ezt össze is hasonlítja a gyártási utókalkulációval, így pontosan látni fogja, mennyiért érdemes eladni a legyártott termékeit, illetve, hogy azok mennyi profitot termelnek.

Dokumentumtár

Ügyfelekkel, cégekkel, dolgozókkal kapcsolatos dokumentációk és szerződések tárolása, természetesen csak megfelelő jogosultság mellett.

Vezetői műszerfal (3 USER)

Cége legfontosabb adatai elérhetőek mobiltelefonon vagy tableten, megadhat tervadatokat, amelyeket a rendszer összehasonlít a tényadatokkal, és grafikusan megjeleníti, így pár másodperc alatt átlátja cége működését.

Kisker modul

A kisker-modul számlát és készletet kezel, napi zárást és statisztikákat készít, vezeti kollégái munkaidejét, és ez alapján minden munkaügyi 
papírt egy kattintással elkészít, többek között a jelenléti ívet is.

Vezetői információs rendszer

A rendszerben bármilyen statisztika előállítható, így naprakész információkat kaphat a pénzügyről, értékesítésről, beszerzésről vagy akár a gyártások nyereségességéről.

Bizományos készlet kezelő

1 kattintással látható, hogy mekkora a bizományba kapott és adott készlet.

Kintlévőség-kezelő

Ezzel a modullal megakadályozhatja likviditási problémáit, mert segít a pénzügynek a hatékony kintlévőség-menedzselésben és -behajtásban..