ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Beszerzésmodul

Beszerzések átvitele
A bevételezés tételei és feladatai egy kattintással áthozhatók a bejövő számlára. Nincs tehát szükség arra, hogy megkeressük, melyik bevételezéshez érkezett számla.

Beszállítói ajánlatkérés és rendelés
A programban beszállítói ajánlatkérést rögzíthetünk, amelyből aztán egy kattintással megrendelés készíthető. A megrendelést pedig egyszerűen továbbíthatjuk a beszállítónak. Segítségével végigkövethető a teljes folyamat, illetve visszakereshető, hogy milyen termékek állnak beszerzés alatt.

Beszállítók versenyeztetése
A programban lehetőség van arra, hogy a beszállítói ajánlatokat összehasonlítsuk, és a legjobb feltételekkel szállítót tudjuk kiválasztani.

Beszállítói rendelés elkészítése munkaszámra
Projektre vonatkozóan is készíthető beszállítói rendelés. Így tisztán látható, hogy mely cikkek mely munkához tartoznak.

Ajánlatkérések és beszerzések összevonása
Az egyes beszállítókhoz tartozó ajánlatkérések, rendelések könnyedén összevonhatóak, amelyeket aztán így küldhetünk ki a beszállítóknak. Eredménye egy könnyen áttekinthető, gyors ügyintézés, ahol nincs felesleges adminisztráció és e-mail forgalom.

Rendelések összesítése
A program összegyűjti a nyitott vevői rendeléseken szereplő tételeket. Így pontosan látjuk, hogy melyik cikket lehet kiszállítani, és melyikből szükséges rendelni.

Nyitott vevői rendelésen lévő tételek beszerzése
A modul láthatóvá teszi, hogy melyik cikkből mennyit szükséges rendelni, ami nagyon pontos és gyors ügyintézést tesz lehetővé.

Hiányzó termékek összegyűjtése
A hiányzó mennyiségeket a program összegyűjti beszállítónként, majd egy gombnyomással összevont beszállítói ajánlatkérést vagy megrendelést készít az adatokból. Ezáltal azonnal láthatóvá válik, hogy melyik cikkből mennyit szükséges rendelni. Ezáltal pedig az ügyintézés felgyorsul, jóval pontosabbá válik.

Alternatív beszállító
Alternatív beszállítónak is készíthető ajánlatkérés vagy megrendelés.

Raktárkészlet optimalizálása
Cikkekhez megadhatunk minimum- és maximum-raktárkészletet cikkenként és raktáranként is. Ez alapján beállítható figyelmeztetés, valamint készíthető beszállítói rendelés is. Segítségével optimalizálható a raktárkészlet, ráadásul a program azt is megmutatja, hogy mennyi az a termékszám, amely a leghatékonyabb működést teszi lehetővé.

Beszerzés analitika
A Cégmenedzser összegyűjti azokat a termékeket, amelyekből be kell szerezni ahhoz, hogy minden vevői megrendelés teljesüljön, valamint a raktárkészlet a meghatározott minimum- és maximumelvárásnak is megfeleljen. A lista összeállításánál a modul figyelembe veszi a már „úton” lévő termékeket és foglalásokat. Gyorsan, egyszerűen, körültekintően és optimálisan intézhető a beszerzés minden fontos szempont figyelembevételével.

Excel-tábla importálása
Az összeállított beszerzési lista Excel-táblázatból beimportálható a programba, amely ezután beszállítónként elkészíti az ajánlatkéréseket, rendeléseket.

Rendelési lista exportálása Excelbe
Az összeállított rendelési lista Excel-táblázatba is kiexportálható. Ezáltal a rendelési listában szereplő mennyiségek egyszerűen, Excel-műveletekkel módosíthatóvá válnak.

Tiltott termékek kezelése
Készíthető egy tiltott termék lista az olyan cikkekről, amelyek rendelése nem engedélyezett. A rendszer felügyeli, hogy a rendelésre ne kerülhessenek tiltott cikkek.

Minimum- és maximumkészlet kezelése
A rendszerben beállíthatók minimum- és maximumkészletek. Ezzel segítjük a folyamatos, zökkenőmentes árukiszállításokat. Ráadásul ezzel a funkcióval optimalizálhatjuk készletünket is. A minimum-maximum készletbeállításokat a beszerzési modul is figyelembe veszi.