ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Dokumentumtár

Számla és szállítólevél automatikus iktatása
A kiállított vevői rendelést, szállítói rendelést, számlát és szállítólevelet a program automatikusan iktatja a dokumentumtárba. Nincs szükség kézi iktatásra, hiszen amit kiállítottunk, az azonnal bekerül a dokumentumtárba is.

Dokumentumok iktatása
A dokumentum iktatásakor megadható egy tárgy, ami alapján a dokumentum egyértelműen beazonosítható a keresés során, ami ezáltal sokkal gyorsabb lesz.

Dokumentumok partnerhez kötése
Dokumentum iktatásakor megadhatjuk, hogy az melyik partnerhez kapcsolódik. A dokumentumok partnerhez kötésével leegyszerűsíthető a keresés, mivel áttekinthetővé válik a partnerhez tartozó teljes dokumentumlista.

Dokumentumok projekthez kötése
Egy adott projekthez köthetjük a feltöltött dokumentumot. A projekthez kötött dokumentumok bármikor egyszerűen lekérhetőek, a listában könnyen áttekinthetőek, így gyorsítva meg a keresést.

Dokumentumok termékhez kötése
Ha egy termékhez például biztonsági adatlap, felhasználói dokumentáció, garancialevél vagy egyéb dokumentum tartozik, akkor azokat a rendszerben pillanatok alatt előkereshetjük, nyomtathatjuk, illetve elküldhetjük ügyfeleinknek. Ez rendkívül gyors adminisztrációs folyamatot eredményez. A program lehetővé teszi még azt is, hogy a feltöltött dokumentumot kinyomtassuk a számlával együtt.

Titkosítás
A modulban olyan dokumentumokat iktathatunk, amelyek személyes jellegük miatt nem tartoznak senkire. A titkosítás funkcióban csak a feltöltő fér hozzá és tudja megnyitni a dokumentumot. Nem szükséges a dokumentumot saját gépen tárolni, hanem elég a dokumentumtárban (például egy távoli szerveren), hiszen ott is biztonságban lesznek a titkos iratok.

Érvényességi határidő megadása
Szerződéseknél, dolgozók jogosítványánál, időszakosan megújítandó vizsgáknál nem szükséges naprakészen figyelni, hogy azok határideje mikor is fog lejárni. A rendszer ugyanis figyeli ezt, és jelzi, ha közeledik a határidő lejárta.

Számla kiállításakor melléklet készítése
A program lehetővé teszi, hogy a feltöltött dokumentumot számlával együtt kinyomtassuk. Sokkal gyorsabb lesz ezáltal a folyamat, hiszen egy lépésben ki tudjuk nyomtatni a mellékletet.

Dokumentumok előnézeti kép alapján való keresése
PDF- és Word-dokumentum iktatása esetén a rendszer előnézetbe teszi a fájl tartalmát. Fájlok keresésekor nem szükséges letölteni és megnyitni azokat, hanem elegendő megnézni az előnézetet, így a feldolgozás sokkal gyorsabbá válik.