ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Értékesítési modul

Ajánlatok és megrendelések rögzítése

Azonos felületen kezelhető ajánlat vagy megrendelés. Amikor az árajánlatot elfogadja a vevő, akkor Ön a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerrel azonnal, egy gombnyomással megrendelést, visszaigazolást vagy rész-visszaigazolást készíthet, mellyel egyidejűleg foglalás is történik a megrendelt tételekre.

Árazás és kedvezmény kezelése
Ezzel a funkcióval elkerülhető, hogy ügyfelei nem a megfelelő áron kapják meg termékét, szolgáltatását. A megrendelés felvételekor ugyanis azonnal láthatóak az ügyfél speciális kedvezményei (egyedi árak, termékcsoport, cikkcsoport és beszállítóhoz tartozó %-os engedmények, kosarak), de egyedileg felül is bírálhatóak a felhasználó által.

Megrendelő előzményeinek megtekintése
A felhasználó látni fogja megrendeléskor, hogy a vevő mennyi árajánlatot kért már, és mennyiből lett megrendelés. 
Látni fogja azt is, hogy mennyi volt az előző évek forgalma,
van-e lejárt számlája,
van-e nyitott szállítólevele,
milyen ügyfél-kommunikációk történtek vele,
van-e szervizáruja,
van-e nála bizományos termék,
milyen árukat vett,
milyen számlái voltak az elmúlt időszakban.

Az ajánlat érvényességének követése
A modul segítségével a felhasználó értesül az ajánlat érvényességének lejártáról, így azonnal beavatkozhat az értékesítési folyamatba. A lejárati dátum az érintett kolléga naptárába is bekerül. Sőt, a Google segítségével bármelyik mobileszközön értesítést kaphatunk róla.

Termékek, készlet információi
A modul lehetővé teszi, hogy az értékesítő azonnali, pontos információt tudjon adni értékesítéskor.  A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerből ugyanis minden pillanatban, jogosultságtól függően láthatjuk a készleteket és az árubeérkezéseket.

A vevői ajánlatok életútja
A funkcióban minden megrendelés teljes életútját vissza tudjuk követni. Minden változtatást el tudunk benne tárolni, így könnyebb átlátni egy-egy megrendelés életútját. Árajánlatok, megrendelések, pakolt áruk (raktári összekészítések), lezárt (kiszállított) megrendelések láthatóak és követhetőek egy felületen.

Cikkösszevonás
Használatával minden korábbinál könnyebbé válik az árukiadás, hiszen a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszer képes összevonni az egyes cikkeket. Még akkor is, ha azok többször szerepelnek a megrendelésen.

Távoli elérés
Az értékesítő az ügyfélnél felveheti a megrendelést (notebook használatával). A megrendelés pedig azonnal megjelenik a logisztikáért felelős kollégánál. Tehát nem kell e-mailben vagy faxon átküldeni a megrendelést, esetleg telefonon bediktálni. A leghatékonyabb módja a precíz, gyors kiszolgálásnak.

Értékesítési statisztikák
A folyamatban lévő ajánlatok és megrendelések állandó ellenőrzése nélkül a rendszer automatikusan értesítést küld, ha egy ajánlat, rendelés vagy vevői számla hamarosan lejár. Sőt akkor is, ha esetlegesen már lejárt. Így időben beavatkozhatunk az ajánlatok, megrendelések folyamatába.

Automatikus naplózás
Ha rossz adatrögzítés, esetleg visszaélés történt a rendszerben, azok az automatikus naplófájlok segítségével visszakereshetők lesznek. Emellett lehetőség van arra is, hogy megnézzük, egy-egy kolléga milyen statisztikákat nyitott meg a rendszerben.

Árukhoz rendelt képkezelés
A képkezelés segíti az értékesítők munkáját, hiszen több ezer cikk tulajdonságaival senki sem lehet tisztában. A vevői kérdésekkel való telefonos foglalkozások helyett a kolléga azonnali válaszokat tud adni a szoftver segítségével. A cikkekhez mentett képek segíthetnek abban is, hogy képes árlistát vagy árajánlatot készítsünk.

Vevői és szállítói megrendelések nyilvántartása
Amennyiben cége egyedi, nem raktáron tartott termékeket is forgalmaz, lehetőség van arra, hogy a vevői megrendelést egy gombnyomással beszállítói megrendeléssé alakítsuk. Sőt, megtehetjük azt is, hogy a modul segítségével megversenyeztetjük a beszállítókat.