ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Google adatszinkron

Kapcsolódó modulok

Kapcsolódó modulok

Google Maps
A partnertörzsben lévő ügyfelekhez a cégünktől vezető utat a szoftver megjeleníti a Google Maps-térképen. Az útvonalon kívül kilométer-adatokat és utazási időket is láthatunk. Így egy gombnyomással láthatjuk, hogy az adott ügyfél milyen messze van tőlünk, mennyi ideig tart kiutazni hozzá, és milyen településeken lévő ügyfeleket érdemes meglátogatni. Segítségével könnyebb a logisztikai tervezés, illetve a kilométer-elszámolás.

Google Contact
Megkönnyíti az adminisztrációt, hiszen egy-egy ügyfél vagy beszállító adatait ezentúl elég a Cégmenedzserben rögzíteni. Azok ugyanis egy gombnyomással átkerülhetnek az okostelefonunk kontaktjai közé. Ilyen adat lehet például: név, mobilszám, cím, e-mail cím stb. Lehetőség van arra is, hogy munkatársainkkal osszunk meg kontaktokat, felgyorsítva az ügyintézést. Természetesen ez a funkció jogosultsággal védett, hogy illetéktelen adatok ne kerülhessenek ki a rendszerből.

Google Calendar
Amennyiben találkozókat rögzít a Cégmenedzser CRM-funkcióiban, úgy azok automatikusan átkerülnek a mobileszközökre, ezzel garantálva, hogy ne maradjanak el feladatok. A bejegyzésekhez készülő leírások, csatolt e-mailek is megjelennek a mobileszközön, így útközben is fel lehet készülni egy-egy találkozóra.

Az értesítések, bejegyzések vonatkozhatnak egy-egy feladatat, ügyfélkapcsolat időpontjára, de figyelmeztethet a funkció olyan nyitott árajánlatra is, amire még nem kaptunk visszajelzést vagy éppen megrendelést.

Amennyiben a mobileszközünkön hozunk létre új találkozókra időpontokat, akkor azok bekerülnek a CM CRM naptárjába, és utólag szerkeszthetjük is azokat. Ezzel pedig garantáljuk, hogy mindennek nyoma marad a CM-ben, nem felejtődnek el feladatok.

Google Task
A taskmenedzser alkalmas arra, hogy kollégái folyamatosan megkapják a napi/heti munkájukhoz szükséges feladatokat, akár priorizálva is. Amennyiben a feladatot elvégezte a kolléga, azt készre jelentheti, szöveges megjegyzést és időráfordítást is be tud írni hozzá. Sőt, ha szükséges, akkor újabb feladatokat tud származtatni belőle, ami visszakerül a CM-be.