ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Készletmodul

Raktárankénti készlet megtekintése
Ha egy cég több raktárban kezeli készletét, a modul segítségével már a bevételezéskor megadhatják, melyik raktárba kerüljön a készlet. Ha Ön szeparáltan szeretné látni készleteit, vagy éppen több telephelye van, akkor ez a funkció segíteni fog abban, hogy jogosultság szerint kollégái a megfelelő készletből gazdálkodjanak.

Összkészlet megtekintése
A program a terméktörzsben megmutatja a termék neve mellett a cégszinten elérhető készletmennyiséget. Ez a funkció segít abban, hogy lássuk a cég összkészletét, amelyet optimalizálhatunk is, hiszen a belső árumozgásokkal kisebb készletekkel is eredményeket érhetünk el.

Szállítólevél és egyéb készletmozgató bizonylat kiállítása
A készletmodulból közvetlenül lehet szállítólevelet vagy akár számlákat kiállítani. (Ez utóbbi jogosultsághoz kötött tevékenység.)

Részkiszállítás 
Előfordulhat, hogy nincs elegendő készlete a kiszállításhoz. Ilyenkor a rendszer lehetőséget ad arra, hogy több ütemben végezzük el a kiszállítást. A program nemcsak azt tartja nyilván, hogy még mit kell kiszállítanunk, hanem azt is jelzi, ha egy áru beérkezik a raktárba.

Bevételezések listája
Készletvezető termékeket a bevételezés felületén lehet készletre tenni. A bevételezéseket egy listában tudjuk nyomon követni. Nagy előnye, hogy a szállítólevélen vagy számlán érkezett árut a program egyből a megfelelő raktárba veszi készletre. A listában nyomon tudjuk követni, hogy mely bevételezésekhez rögzítettünk már számlát, melyeket sztornóztuk, és melyek várnak még számlázásra.

Bizományos kezelés
Lehetőség van arra, hogy lássuk a bizományba adott termékeket és azok értékét. A rendszer elvégzi a bizományos elszámoltatást, számlázást és a bizományos visszavételt is. Ön teljes biztonságban érezheti a vagyonát, mert nem folynak el készletei. A modul képes lekezelni az olyan eseteket is, mikor valamiből van saját és bizományos készlet is, valamint képes lekövetni a bizomány kapott és azt továbbadott termékek útját, elszámolását.

Pakolás, komissiózás
Olyan esetekben, mikor külön raktáros készíti össze a vevői rendeléseken szereplő termékeket, ez a funkció nagyban megkönnyíti a munkát. Vevői megrendelések rögzítése után ugyanis a raktár összepakolja a termékeket, és visszajelez a számlázásnak, mi az, ami számlázható.

Vonalkódkezelés
Nemcsak egy alapértelmezett vonalkód, hanem több is rögzíthető egy termékhez. A program 4 fajta vonalkódrendszert támogat, így az árukiadás, bevételezés, komissiózás gyerekjáték lesz ezentúl cégének. Ráadásul pontosabb lesz a raktári munka is.

Gyári szám nyilvántartása
Lehetőség van a termékek gyári számának nyilvántartására. Ezzel pedig biztosak lehetünk abban, hogy csak azt a terméket kell szervizelnünk, amit tőlünk vásároltak.

Cikk-karton
Ez a funkció a cikkek nyomon követését egyszerűsíti le. Használatával ugyanis láthatóvá válik, hogy mely termék mikor érkezett, mikor adtak ki belőle, illetve az is, hogy mennyi volt az aktuális készlet.

Leltárvarázsló
A leltárvarázslóval a leltár a lehető leggyorsabban elvégezhető lesz, hiszen a modullal a leltár kiértékelése néhány perc alatt elvégezhető. Ezenfelül még az eltérések felderítésében is segít.  A leltárvarázsló funkció vonalkód-leolvasó segítségével is működik.

Raktárközi mozgások
Ha Önnek több raktára is van, akkor sem kell lemondania a pontos cikkmozgások nyilvántartásáról. A modul ugyanis azonnal megmutatja, mit hol találhatunk meg. Raktári átadással a raktárak közti árumozgást egy lépésben van lehetőségünk elvégezni.

Vevői/szállítói visszáru
A készletmozgások pontos dokumentálása következében könnyedén tud vevői, illetve szállítói visszárukat készíteni. Ráadásul csak olyan termékeket kell visszavenni, amelyeket valóban eladtunk az adott vevőnek. A rendszer nyilvántartja, hogy kinek, mikor, mi lett eladva. Gyári szám kezelése esetén mindez még precízebben visszakereshető.

Minimum-/maximumkészlet kezelése
A rendszerben beállíthatók minimum- és maximumkészletek. Ezek nagy segítségére lesznek a folyamatos és zökkenőmentes árukiszállításokban. Ráadásul ezzel a funkcióval optimalizálhatja készletét. A minimum- és maximumkészlet beállításait a beszerzési modul is figyelembe veszi.

Árukhoz rendelt képkezelés
A képkezelés segíti az értékesítők munkáját, hiszen több ezer cikk tulajdonságaival senki sem lehet tisztában. A vevői kérdésekkel való telefonos foglalkozások helyett a kolléga azonnali válaszokat tud adni a szoftver segítségével. A cikkekhez mentett képek segíthetnek abban is, hogy képes árlistát vagy árajánlatot készítsünk.