ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Napi riport

Grafikus megjelenés
Cége eredményeit egy grafikus felületen láthatja, összehasonlítva az előző időszak eredményeivel. Mivel a kimutatás grafikus, ezért néhány másodperc alatt látni fogja, hogy minden rendben van-e cégénél, vagy valahol be kell avatkozni.

5 leggyakoribb statisztika induláskor
Ön egyetlen gombnyomás után láthatja az aktuális árbevételét, pénztár- és bankegyenlegét, készlete értékét, vevő-szállítói kintlévőségeit. Ezen kimutatások száma ráadásul bővíthető.  

A funkcióban a statisztikákat már egyetlen gombnyomás nélkül is elérhetjük. Egy olyan, jogosultságok mentén testre szabható kimutatás rendszert kapunk kézhez, amely már a rendszer indításakor megmutatja a legfontosabb vállalati indikátorokat.

Tapasztalatunk szerint a felhasználók napi szinten 2-3 statisztikát néznek meg a Cégmenedzserben. Ezeket a kimutatásokat érdemes a főképernyőn elhelyezni, mint egyfajta „ösztönző eredményjelző”.

Működése: Az előző napi adatokat eltárolva, már a szoftver indításakor, a betöltési idő alatt, főképernyőn mutatja meg a felhasználó számára releváns adatokat. Pl.: Ügyvezetőnek az árbevételt összehasonlítva az előző év hasonló időszakával

Ha az aktuális eredményt (pl. mai napot) is szeretnénk megtekinteni, úgy egyetlen gombnyomásra már frissül is a kimutatás.

Érdemes munkakörönként más-más kimutatást összeállítani, hiszen teljesen más adatokra van szüksége egy értékesítőnek, pénzügyesnek vagy a raktárosnak.