ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Számlázás

Teljes körű számlázás
A vevői rendelésből, szállítólevélből egy kattintással számlát tudunk készíteni. A számlakibocsájtási feladatokat a rendszer biztosítja számunkra.

Előlegszámla kezelése
A rendszer egyszerűen levonja a végszámlából az előleg vagy előlegek értékét.

Pro forma számla, díjbekérő kezelése
A program automatikusan kiállítja a számlát, amikor megérkezik a pénz a bankba, valamint elkészíti a díj- és előlegbekérőket.

Deviza- és valutaszámlák kezelése
A modul használatával bármely devizanemben készíthetünk számlákat.

Nyitott szállítólevelek listázása
A rendszer figyelmeztetni fogja Önt, ha a 15 napnál régebbi nyitott szállítóleveleket még nem számlázta ki. Ráadásul azokat akár gyűjtőszámlán is rendezhetjük. A modul használatával tehát nincs több elfelejtett kiszámlázható tétel.

Gyűjtőszámlák kezelése
Ha nem minden alkalommal állít ki számlát a szállítás után, hanem összesíti azokat, gyűjtőszámlát is készíthet. Ezáltal több szállítólevél egyben is számlázható.

E-számla kiállítása
Lehetőség van elektronikus számlák kiállítására, ezzel csökkentve az adminisztrációs és postai terheket. A funkció használatával jelentős költség takarítható meg.

Kísérőlevél- és borítéknyomtatás
Ma már egyre több helyen küldenek úgynevezett kísérőlevelet a számla mellé azért, hogy a számla kifizetése eredményesebb legyen. A program ezt automatizáltan megteszi Ön helyett, ráadásul többé a borítéknyomtatással sem kell vesződnie. A modul használatával nem felejtődik el a megfelelő kísérődokumentum, marketinganyag.

Számlakiállításról automatikus értesítés
Számla kiállításáról sablonüzenetet küldhet partnerének, akár úgy, hogy a melléklet tartalmazza a kiállított bizonylatot is.