ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Vezetői műszerfal (3 USER)

Legfontosabb adatok analizálása és megjelenítése
Adatbázis-lekérdezések segítségével meghatározható, hogy milyen adatokat jelenítsen meg a program. Testre szabható, hogy az adatok prezentálása milyen lekérdezésekben, szűrésekkel és módon történjen. Testre szabható, hogy melyik adatokat jelenítse meg a rendszer, és ezeket milyen módon prezentálja.

Automatikus nonstop riportok
Bármikor, bárhonnan futtatható a program, amely a legfrissebb adatokból készíti el a statisztikákat, lekérdezéseket, diagramokat. Nem szükséges segítség, a menedzsment csupán a monitorára pillantva láthatja az aktuális adatokat; ez lehetővé teszi, hogy 24 órában bármikor bármit láthasson. Nem szükséges várni a riport elkészültére, az ugyanis azonnal valós időben látszik.

Stratégiai döntéseket előkészítő jelentések
A modul használatával a menedzsment hatékonyabban tudja kihasználni munkaidejét, hiszen bármikor bárhonnan láthatja a számára fontos lekérdezéseket. Ezáltal több idő marad a stratégiai döntések meghozatalára. A riportok nyomtathatóak is.

Azonnali döntéstámogatás 
A Vezetői információs rendszer valós időben megjelenített értékei segítenek a döntéstámogatásban, valamint segítségével láthatóvá válnak a beavatkozásra szoruló területek.

Intelligensen vizualizált átfogó kép a cég működéséről
Összeállíthatóak és csoportosíthatóak a lekérdezések, diagramok, amelyek a tendenciák segítségével átfogó képet adnak a cég működéséről. Mindenki a számára fontos információkat adó lekérdezéseket használhatja jogosultsághoz kötötten, így nem szükséges az irreleváns riportok megtekintése.

Mobileszközön keresztüli elérés
Bárhonnan, bármikor láthatóak az eredmények, ezért azonnali és megalapozott beavatkozást tesz lehetővé, akár a Föld túloldaláról is.

Csoportosítható lekérdezések
A modulban előre lehet definiálni olyan lekérdezéscsoportokat, ahova a riportokat gyűjteni lehet. Így könnyebben megtaláljuk a keresett lekérdezést.

Dashboard megjelenítése
Lekérdezésenként beállítható, hogy melyik dashboard jelenjen meg mobileszközön. Ezáltal már a dashboard kialakításánál figyelembe lehet venni, hogy az "mobilbarát" legyen. Kisméretű mobileszközökön ugyanis nehéz megtekinteni egy zsúfolt statisztikát, így eleve mobilbarát lekérdezéseket tudunk beállítani a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Jogosultság kezelése
Lekérdezésenként beállíthatók jogosultságok, így minden felhasználó csak a számára engedélyezett adatokkal dolgozhat.

Több dashboard egy felületen
A felületen több dashboard jeleníthető meg, így több összefüggést különböző grafikai megjelenítéssel is láthatunk. Ez azért jó, mert egy kördiagram, ami például %-osan mutat egy bevételkimutatást, ugyan látványos, azonban a körszelet értékeit érdemes kártyanézetben is megjeleníteni a képernyőn.

Összekapcsolható dashboardok egy felületen
A modulban több grafikus megjelenítés lehetséges egy oldalon (dashboard gyűjtemény). Ezeket aztán össze is lehet kötni, így, ha az egyik grafikonon szűrünk valamilyen értékre, akkor a többi dashboard is változik. Példával szemléltetve: ha az egyik dashboardon szűkítek egy megyére egy árbevétel-kimutatáson, akkor a dashboardon láthatom, hogy az adott megyében melyik értékesítő mennyit adott el. Sőt akár azt is, hogy milyen termékekből.

Több adatbázis csatlakoztatása egy időben
A szoftver alkalmas arra, hogy egy időben több különböző szoftver adatbázisából tudjon adatot gyűjteni. A dashboard-felhasználóknak nem kell több szoftvert elindítaniuk, és azokból riportokat lehívniuk, hogy lássák az eredményeket. Ezáltal a felhasználó jelentős munkaidő-ráfordítást takarít meg.

Dashboard szerkesztése
Az egyedi cégspecifikus dashboardokat a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználó maga is össze tudja állítani. Ehhez ráadásul technikai segítségre sem lesz szüksége. Nem kell várnia a szoftverfejlesztőre, az informatikusra, ezért a Vezetői műszerfal együtt nő a céggel.

Térképes kimutatások
Lehetőség van a rendszerben arra, hogy ország- vagy világtérképeket használjunk. Ma már elvárás az ügyfelek részéről, hogy lássák, földrajzilag hogyan alakulnak a költségeik, bevételeik, eredményeik.

Tervadatok megadása
Ahol értelmezhető, ott meg lehet adni a dashboardokhoz tervszámokat, így a tényszámokat ahhoz viszonyítani tudja a rendszer, és színezni lehet az eltéréseket. Például: jó eredmény zöld, rossz eredmény piros. Ezt a funkciót riasztásra szokták használni a felhasználók. Ha jól láthatóan probléma merül fel az adott divízióban vagy tevékenységben, akkor időveszteség nélküli beavatkozásra kerülhet sor.