ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Webshop-integráció

Törzs- és cikkadatok automatikus frissítése
A szoftver terméktörzsében beállítható, hogy mely termékek kerüljenek fel a webshopba, és melyek ne. A modul segítségével az árváltozások automatikusan felkerülnek a webshopba. A Cégmenedzserben rögzített cikkek adatai automatikusan szinkronizálódnak a webshoppal, így nincs többé dupla adminisztráció.

Webshoppartnerek szinkronizálása
A Cégmenedzserbe rögzített partnerek és termékek felkerülhetnek a webshopba, és a weben érkező új vevők is be tudnak kerülni a szoftverbe. Az adatcsere kétoldalú: amennyiben új vásárló érkezik az Ön webáruházába, úgy a Cégmenedzser rendszerébe is bekerül. Ha a vevő később egy Ön által üzemeltetett „offline” boltba érkezik, akkor a rendszer már tudni fogja az adatait, és hogy mit vásárolt korábban az adott vevő.

Cikktulajdonságok rögzítése
Lehetőség van arra, hogy a Cégmenedzserben más néven legyen rögzítve a cikk, mint a webshopban. Ez a funkció azért hasznos, mert így elősegítjük, hogy a vevőink könnyebben találjanak rá a termékeinkre az interneten. Ez a megoldás segíti a SEO-t is.

Cikkhez kapcsolódó alternatív termékek
Egy-egy cikkhez alternatív terméket tudunk kapcsolni. Így a rendszer egy alternatív ajánlattal áll elő akkor, ha a vevő által keresett termék nincs a készleten.  

Helyettesítő termékek beállítása
A modulban lehetősége lesz egy-egy kifutott cikket helyettesítő termékek beállítására is.

Többnyelvű webáruház
Többnyelvű webáruházakat is ki tud szolgálni a Cégmenedzser, méghozzá egyetlen adatbázisból.

5 különféle kép a termékhez
A modulban 5 fotó is beállítható egy-egy termékhez, amelyek közül kiválaszthatjuk az egy alapértelmezettet is. Ez a funkció nemcsak a webshopműködést támogatja, de az offline munkát is, hiszen könnyebben tudnak tájékozódni a kollégák egy-egy termékről.

Egyedi tulajdonságok
Nem kell állandóan a fejlesztőinket keresnie, ha egyedi tulajdonságokkal szeretné felruházni termékeit. Ezt ugyanis Ön is megteheti a nagyobb értékesítési potenciál érdekében.

Kategorizálható termékek
Lehetőség van arra, hogy más kategóriába sorolja termékeit a weben, mint a Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerében. A CM termékstruktúráját, kategorizálási rendszerét nem kötelező a weben is használni. Így könnyebben találnak rá vevői a termékeire, ráadásul a logisztikának sem kell marketinges megnevezésekkel dolgoznia, hiszen a szakmai megnevezésekre fut be a megrendelés.

Készletinformációk a weben
Beállíthatja, hogy a webáruházban látszódjon a termékekre vonatkozó készlet, vagy csak elérhető / nem elérhető státuszt írjon ki a rendszer. Így vásárlói mindig pontos információt kaphatnak a várható szállítási időről.

Aktív és inaktív cikkek
Sok esetben akkor sem veszik le a webáruház-tulajdonosok a terméket a honlapjukról, ha az már nem elérhető. Ennek oka, hogy a Google keresőiben ott legyen az adott termék, így a keresőmotorok továbbra is rátalálnak a termékre, így a weboldalra is.

Megrendelések automatikus érkeztetése
A modul használatával a weboldalról nem e-mailek érkeznek egy-egy megrendelésről, hanem maga a vevői megrendelés. Ebből aztán néhány gombnyomással készülhet pakolási lista, számla stb. Önnek tehát nem kell többé az interneten érkező megrendeléseket kézzel rögzítenie a vállalatirányítási rendszerébe, mert a Cégmenedzserben az automatikusan rögzítésre kerül. Innen aztán a hagyományos folyamatok mennek tovább: pakolás – csomagolás – számla – kiszállítás – pénzügy.

Adatszinkronizálás
A modulban beállítható, hogy milyen gyakran cseréljen adatot a Cégmenedzser szoftvere és az Ön webshopja. Lehetőség van csak tranzakciónkénti adatcserélésre, de beállíthatjuk a szinkronizálást fixen intervallumokra is (például óránként, 3 óránként, naponta stb.).

Statisztika
A modulban meg tudjuk nézni, hogy a forgalomból mekkora szeletet tesz ki az internetes forgalom. Sőt, ha több webáruházzal rendelkezünk, akkor azt is látni fogjuk, hogy az egyes webshopok milyen arányban részesülnek a forgalomból. Természetesen a webes vásárlásokra is vonatkoznak az értékesítési statisztikák.