ugyvitel.cegmenedzser.hu
Ügyfélszolgálat (+36) 1 814 7885

Vásároltál nálunk ügyviteli rendszert? Gyere el díjtalan oktatásunkra, hogy kiaknázhasd az ügyviteli rendszerben lévő összes potenciált.

Mit szólnál hozzá, ha céged új ügyviteli rendszerének minden szegmense vállalkozásod növekedéséért dolgozna? Ehhez szeretnénk Neked minden segítséget megadni 2x4 órás, díjtalan oktatásunk során.

Amit garantálunk: szakértő oktató, semmi szakzsargon, csakis érthető magyarázatok, felhőtlen hangulat, és annyit kérdezel tőlünk, amennyit csak tudsz. Egy biztos: az oktatásról fekete öves ÜVI-sként mész haza.

Az oktatások helyszíne: 1054 Budapest, Szemere utca 19. 

Hogy melyik oktatás mit takar pontosan, azt a további részletes leírásban megtalálod: 

Basic 1 oktatás:

Előfeltétele: az első számla kiegyenlítése (legkésőbb az oktatás napján pénztárunkban).

Tartalma: Megismered a rendszer kezdő képernyőjét, az induláshoz elengedhetetlen paraméterek beállítási és bővítési lehetőségét. Az alap törzsadatok rögzítésének menetét (dolgozók, partnerek, cikk törzs). Az értékesítési folyamatot (vevői ajánlat – vevői megrendelés – szállítólevél – számla készítés folyamatát), a számla készítését és a szükséges korrekciók menetét (vevői visszáru, számla helyesbítés és érvénytelenítés).

Mit kapsz: Előre elkészített jegyzetet a tanfolyam tematikája szerint összeállítva (30-40 oldal), tollat hogy legyen mivel jegyzetelni, kávét – teát – ásványvizet hogy felfrissítsd magad a 4 órás tanfolyamon. Tanfolyamot követően e-mailben oktató video linkgyűjteményt, és ellenőrző feladatokat hogy ellenőrizhesd a tudásod.

 

Basic 2 oktatás:

Előfeltétele:a Basic 1 oktatáson megelőzően történő részvétel.

Tartalma: Szállítói ajánlatkérés készítése, megrendelés a szállítótól, készlet kezelése (bevételezés menete, raktárközi mozgások kezelése, leltár készítés folyamata). Pénzügyi adatok feldolgozásának menete (Banki kivonat feldolgozása, tranzakciók rögzítése, házi pénztár kezelése pénztárbizonylatok kiállítása, szállítói számlák rögzítése és költséghely analitika kezelése). Megmutatjuk a CRM funkciók használatát (események rögzítése, feladatok delegálása, partnerrel kapcsolatos információk rögzítése, kezelése). Lekérdezések, statisztikák használata (85 féle intelligens statisztikából kettő bemutatása a két különböző kezelési felület ismertetése).

Mit kapsz: Előre elkészített jegyzetet a tanfolyam tematikája szerint összeállítva (30-40 oldal), tollat hogy legyen mivel jegyzetelni, kávét – teát – ásványvizet hogy felfrissítsd magad a 4 órás tanfolyamon. Tanfolyamot követően e-mailben oktató video linkgyűjteményt, és ellenőrző feladatokat hogy ellenőrizhesd a tudásod.

A Basic 1 és Basic 2 tanfolyamokat követően egy összefoglaló konzultációt biztosítunk web irodánkban az oktatások anyagának alapján.

 

CRM oktatás:

Előfeltétele: A tanfolyam részvételi díjának számlánk alapján előzetesen történő kiegyenlítése (legkésőbb az oktatás napján pénztárunkban).

Részvételi díj: 10 000 Ft/fő+áfa. Cégeteknek a második főtől minden résztvevőnek 50% kedvezményt biztosítunk!

Tartalma:
A Cégmenedzser ügyviteli rendszerének CRM funkciói:
Json fájl létrehozása a google-ban. Json fájl beállítása az ügyviteli rendszerben. Engedélyek beállítása a Google fiókunkban. Naptárak és feladatlisták beállítása az ügyviteli rendszerben. Kontakt adatok felíratásához szükséges beállítások. Szinkronizáció ügyviteli rendszer és a Google naptár között. Szinkronizáció a google kontakt funkcióval. Partner adatok. Események rögzítése. Feladat kiosztás. Feladat lezárása. Új feladat létrehozása. Feladatok átirányítása. CRM adatok lekérdezése, kezelése. A CRM feladataim funkció. Naptár funkció. Dolgozói foglaltság. CRM lista. Vevőkeresés funkció. CRM sablon szerkesztő funkció. CRM sablon választó funkció. CRM statisztikák.

Mit kapsz: Előre elkészített jegyzetet a tanfolyam tematikája szerint összeállítva (30-40 oldal), tollat, hogy legyen mivel jegyzetelni. Kávét – teát – ásványvizet, hogy felfrissítsd magad a 4 órás tanfolyamon. A tanfolyamot követően e-mailben oktató video linkgyűjteményt, és ellenőrző feladatokat, hogy ellenőrizhesd a tudásod.

Helyszín: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. emelet Cégmenedzser Szoftver Kft. Térkép>>

 

JELENTKEZÉS

Az oktatásokra jelentkezni a pm@cegmenedzser.hu e-mail címen lehet. A jelentkezéshez az e-mailnek a következőket kell tartalmaznia:

- Név
- Kapcsolattartó e-mail címe
- Kapcsolattartó mobil száma
- Cégnév
- Oktatás megnevezése
- Oktatás időpontja
- Hányan vesznek részt az oktatáson?